HomeFRUMUSETEIngrijirea corpului Hidratare pentru o piele sanatoasa

Hidratare pentru o piele sanatoasa

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 871 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2012/11/Hidratare-pentru-o-piele-sănătoasă.jpg

O hidratare pentru o piele sănătoasă reprezintă calea simplă prin care se pot obține rezultate benefice. În cele ce urmează, vă prezentăm toate informațiile necesare cu privire la acest subiect.

Hidratare pentru o piele sănătoasă

Orice hidratare pentru o piele sănătoasă are la bază niște pași ușor de urmat și produse de calitate, alese în funcție de tipul pielii. Ungându-vă în fiecare zi întreg trupul cu un produs de hidratare, pielea va dobândi un aspect proaspăt şi un plus de sănătate. În acelaşi timp, veţi realiza un masaj binefăcător, care vă va relaxa și vă va face să priviți viaţa cu ochi mai buni.

Obiective

Obiectivele pentru a obține cea mai bună hidratare pentru o piele sănătoasă, constau în furnizarea de vitamine şi acizi graşi indispensabili supleţii epidermei, precum și în menţinerea gradului de hidratare necesar îndeplinirii funcţiei ei de bază, aceea de scut împotriva agresiunilor externe.

„Poțiuni magice”

Există trei variante prin care puteți obține o hidratare pentru o piele sănătoasă, și anume: cremă, lapte sau ulei de corp. Rămâne la latitudinea dvs. (şi mai ales a pielii dvs.) ce alegeţi. Optaţi pentru un produs de calitate, care să aibă consistenţa şi bogăţia de lipide specifice vârstei dvs. şi tipului de piele.

Recomandări și sfaturi

Truc util: Aplicaţi produsul de hidratare atunci când pielea este încă umedă, pentru a fi mai uşor a sorbit şi a avea efectul scontat.

Nu vă grăbiti: Acordaţi timp suficient operaţiunii de hidratare: masaţi-vă pielea îndelung, cu mişcări blânde, concentrându-vă asupra fiecărei părţi a corpului, până când întreaga cantitate de produs va fi absorbită de piele. Începeţi de la gleznă, pe care o cuprindeţi în palme, urcaţi spre coapsă, alternând presiunile uşoare cu mişcările de alunecare, folosindu-vă de buricele degetelor. Procedaţi la fel cu celălalt picior. Masaţi apoi pe rând braţele, pornind de la umăr spre palmă, repetind de mai multe ori acest traseu, până când simţiţi că mâna nu mai alunecă. În jurul buricului efectuaţi mişcări de rotaţie, apoi urcaţi spre sâni, masând zona dintre ei şi decolteu cu degetele răsfirate. În cele din urmă, terminaţi cu gâtul, pe care îl cuprindeţi în palme şi îl masaţi delicat, de jos în sus.

Special: Folosiţi o cremă mai grasă dacă pielea dvs. este îmbătrânită, lipsită de fermitate. Formula specifică antirid stimulează sinteza fibrelor de colagen, ţesutul de susţinere care face ca pielea să fie elastică.

SFATUL SPECIALISTULULUI

Doar un tratament extern, fie el efectuat consecvent, utilizindu-se crema cea mai scumpă şi cea mai performantă, nu poate face minuni. Pentru ca pielea dvs. să rămână frumoasă şi sănătoasă până la o vârstă cât mai înaintată, trebuie să o hrăniţi şi din interior. Beţi minimum un litru şi jumătate de apă pe zi și consumaţi din abundenţă fructe și legume proaspete, peşte şi cereale integrale…

Rețetă de casă: Uleiurile esenţiale potenţează transportarea principiilor active conţinute de produsele de hidratare pentru o piele sănătoasă, până în nucleul celulelor epidermei. Adăugaţi două sau trei picături de ulei esenţial cu extract de levanţică în crema dvs. preferată, pentru a îi accentua puterea de hidratare.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed