Home Diete de slabitCum sa slabesti rapid Masaj împotriva celulitei – slabești usor și ieftin

Masaj împotriva celulitei – slabești usor și ieftin

autor Elena Yvette
1,2K views

Un masaj împotriva celulitei este soluția ideală atunci când doriți să scăpați de surplusul inestetic de grăsime de pe coapse, posterior și abdomen. În cele ce urmează, vă prezentăm cum puteți realiza un masaj de acest tip, care să fie eficient.

Masaj contra celulitei

Un masaj împotriva celulitei este o metodă tot mai des căutată în zilele noastre. Orice femeie își dorește din când în când să se răsfețe cu un masaj, iar dacă acel masaj are și efect în eliminarea celulitei, nu poate fi decât binevenit. În acest articol, vă arătăm cum puteți pregăti și realiza un masaj cu efect anticelulitic.

De ce trebuie sa apelam la masaj impotriva celulitei?

Pielea dvs. se aseamănă cu aspectul unei coji de portocală? Atunci, din nefericire, aveți celulită, dușmanul de temut al tuturor femeilor. Însă, există soluții prin care o puteți elimina, iar aliatul dvs. îl reprezintă un masaj contra celulitei pe care îl puteți realiza chiar acasă, cu puțină bunăvoință și răbdare, căci efectele pozitive se vor remarca după o perioadă de cel puțin cinci săptămâni. Dar rezultatele vor merita, deoarece veți da uitării problema inestetică a celulitei!

Iată cum puteți prepara loțiuni pentru masaj împotriva celulitei:

Loțiune cu uleiuri

În 200 ml excipient (ulei de măsline sau de floarea-soarelui) amestecaţi 50 de picături de ulei esenţial de priboi (Geranium macrorrhizum), 70 de picături de ulei esenţial de lămâie (Citrus lemon), 40 de picături de ulei esenţial de chiparos (Cupressus sempervirens), 20 de picături de ulei esenţial de grapepfruit (Citrus paradisi) şi 40 de picături de ulei esenţial de ienupăr (Juniperus communis).

Se folosesc cel mult zece picături deodată, treptat, iar preparatul se aplică în fiecare zi, atât dimineața, cât și seara, după ce ați făcut duș. O şedinţă de masaj durează cam un sfert de oră.

Se execută mişcări circulare, ferme. Rețineți însă că această loțiune pentru masaj împotriva celulitei este interzisă gravidelor, în special în primele 20 de săptămâni de sarcină, căci unul dintre elementele principale (esenţa de chiparos) se poate dovedi toxic pentru fetus.

Loțiune cu cafea

Multe femei nu știu, dar printre proprietățile cafelei se numără și faptul că poate fi folosită și în masaj contra celulitei. Cum? Foarte simplu! Preparați o cafea foarte concentrată, puneți-o într-un recipient și adăugați câteva linguri dintr-o loțiune pentru îngrijirea corpului care să fie naturală, fără chimicale. Apoi se aplică pe piele și se masează zonele afectate de celulită. După aceea, se lasă timp de 30 de minute ca să acționeze, după care se spală cu apă caldă. Cafeaua ajută la o mai bună circulație sangvină și elimină toxinele; pentru rezultate cu adevărat bune, aplicați această loțiune de mai multe ori pe săptămână.

Puteți folosi cafeaua și pentru a vă prepara un scrub chiar acasă cu care puteți realiza un masaj contra celulitei, fără a mai fi nevoie să cheltuiți o sumă mare de bani pe creme care oricum au în compoziția lor aceste ingrediente: aveți nevoie de jumătate de ceașcă cafea măcinată pe care o amestecați bine cu o lingură de ulei de măsline…

Realizați un masaj asupra zonelor cu celulită folosind acest preparat și apoi înfășurați-le cu o folie de plastic, și stați așa timp de zece minute, pentru ca acest tratament anticelulitic natural să își facă mai rapid efectul. Procedați astfel o dată la două săptămâni, timp de minimum o lună.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed