Home FRUMUSETEMachiaj ochi Extensii pentru gene

Extensii pentru gene

autor Elena Yvette
709 views

Sa folosesti extensii pentru gene poate fi la fel de usor ca si cum ti-ai crea o tunsoare noua, dar daca nu ai destui bani, nu este o investitie buna, pentru ca vei avea nevoie de retusuri. 

Extensii pentru gene

Inainte sa iei o decizie, este indicat sa cauti informatii despre un salon sau sa le ceri unei persoane care deja a apelat la un astfel de proces, pentru a-ti recomanda un specialist. Dupa ce ai destule informatii si ai facut rost de bani pentru extensii pentru gene, iti poti face o programare.

Cat rezista aceste extensii pentru gene?

Extensiile pentru gene sunt de obicei aplicate folosind un adeziv care se usuca repede, permitand genelor sa ramana delicate si cu un aspect natural. De obicei, o extensie va cadea odata cu geana ta naturala. Pentru a mentine imaginea extensiilor, ai nevoie de retusuri la 10 sau 15 zile, pentru a inlocui genele cazute.

Cum indepartezi extensiile pentru gene

O indepartare totala a acestor extensii pentru gene poate fi facuta de catre un profesionist, la salon sau acasa. Daca alegi sa faci asta singura acasa, incepe prin a spala fata fara sa freci zona ochilor. Umple un bol cu apa fierbinte, asaza fata deasupra lui tinand un prosop pe cap pentru 10-15 minute. Aburul te ajuta sa indepartezi extensiile de pe genele naturale…

Cu un disc cosmetic delicat, afundat in ulei de masline, mergi de-a lungul liniei genelor de sus si de jos. Asta te va ajuta ca extensiile sa stea departe de ochi. Extensiile ar trebui sa cada. Daca nu, ar trebui sa apelezi la ajutorul unui profesionist, altfel risti sa pierzi din gene.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed