HomeFRUMUSETEMachiaj Invata cum sa arati bine cu un machiaj luminos

Invata cum sa arati bine cu un machiaj luminos

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
Invata-cum-sa-arati-bine-cu-un-machiaj-luminos in Machiaj

Ceasul suna, iar tu trebuie sa ajungi la acea intalnire importanta in mai putin de o ora. Tinuta ta este gata, trebuie doar sa ai un look proaspat si sa zambesti. Nu ar trebui sa te ingrijorezi, pentru ca aici sunt cateva dintre cele mai utile sfaturi despre cum sa arati bine cu un machiaj luminos.

Invata cum sa arati bine cu un machiaj luminos

Exista numeroase metode pentru a avea un aspect luminos si a fi mai increzatoare. Si nu este greu deloc! Asaza-te confortabil si afla cele mai utile sfaturi de la cele mai cunoscute nume ale industriei cosmetice. Vei invata cum sa arati inviorata cu ajutorul machiajului.

Primul lucru de care trebuie sa tii cont este hidratarea: in exterior si interior. Incepe rutina zilnica aplicand un hidratant mai dens decat cel pe care il folosesti de obicei. Este primul pas ca sa arati mai treaza cu machiaj.

Dupa asta, ar fi cel mai bine sa eviti aplicarea fondului de ten; foloseste un hidratant luminos colorat, pentru ca fondul de ten poate face ca fata ta sa arate mai obosita decat este deja. Poti face unul acasa folosind cateva picaturi de fond de ten pe care il amesteci cu hidratantul tau zilnic.

Invata cum sa arati bine cu un machiaj luminos

Un alt sfat uimitor implica fardul de obraz. Cand fata ta este obosita, se recomanda sa folosesti doua tipuri de fard de obraz, in loc de unul: o nuanta neutra si una mai luminoasa. Incepe sa aplici fardul neutru pe pometi si amesteca-l pana la linia parului. Dupa aceea, aplica usor stratul luminos doar pe pometi. Astfel, tenul tau va primi stralucirea naturala.

Obisnuim sa numim ochii „oglinda sufletului”. Ei sunt si locul catre care privim si vedem daca o persoana este obosita sau nu. Avem si sfaturi despre cum sa ascundem cearcanele si ochii umflati.

Cand vine vorba de cearcane, ar trebui sa aplici doua nuante de anticearcan: o nuanta roz pal si una galbena. Ar trebui sa aplici nuanta roz pal incat sa corectezi culoarea vanata sau verzuie a cearcanelor. Apoi, aplica nuanta galbena si amesteca-le cu degetele. La final, defineste cu o pudra intr-un ton de galben…

Pentru asa-numitii ochi umflati, machiajul mineral este cea mai buna solutie. Ar trebui sa folosesti o pudra mata, care se amesteca usor si iti curbeaza genele pentru a mari ochii. Ultimul pas ar trebui sa fie aplicarea rimelului doar pe genele de sus.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed