HomeFRUMUSETEMachiaj Machiaj provocator

Machiaj provocator

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,4K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/10/Machiaj-provocator.jpg

Machiajul te poate ajuta sa iti transformi imaginea, asa ca exploreaza lumea frumoasa a machiajului si evidentiaza-ti frumusetea. Exista o multime de stiluri de machiaj stilate, dar daca tu cauti un machiaj provocator, ia in considerare urmatoarele idei!

Machiaj provocator

Culoarea are un impact mare asupra imaginii unei persoane, asa ca incearca sa te aventurezi in lumea culorilor. Sa aplici machiajul ochilor in acord cu forma si culoarea acestora este o necesitate, daca vrei sa obtii un efect provocator. Pentru a obtine un look profesional, incearca sa amesteci si sa potrivesti culori variate, pentru o tranzitie perfecta. Nu te teme de culoare si distreaza-te cu un machiaj provocator de petrecere. Adapteaza intensitatea machiajului la ocazie, dar si la vreme. Fii foarte moderna si feminina, inspirandu-te din urmatoarele imagini pe care le poti copia si modifica, in functie de preferintele tale!

Machiaj provocator

Pentru niste ochi stralucitori, amesteca nuante sclipitoare de albastru, turcoaz si auriu. Alege farduri bine pigmentate pe care le vei aplica peste baza de machiaj. Baza va face diferenta in machiaj si va da longevitate machiajului. Incepe cu auriu, apoi aplica turcoazul luminos in colturile ochilor, apoi amesteca impreuna cu auriul. Folosind o pensula, incepe sa creezi linia albastra pe pliu, amestecand albastrul cu auriul. Aplica auriu si cupru pe o treime din pleoapa de jos de la coltul interior catre cel exterior si continua cu un pigment albastru, care va deveni mai intens urmand linia ochilor. Pentru un aspect mai dramatic, aplica o pereche de gene false si acopera cu rimel.

Machiaj provocator

Machiajul purpuriu arata uimitor si se potriveste tuturor tonurilor de piele, fiind o optiune perfecta pentru variate ocazii. Poti alege un amestec de tonuri de purpuriu luminos sau poti incerca un amestec de purpuriu si fucsia sau roz cald. Cu cat pigmentii sunt mai intensi, cu atat rezultatul va fi mai dramatic si mai fabulos, asadar alege nuantele vivace. Aplica rozul si purpuriul luminos in coltul interior pe doua treimi din pleoapa si apoi a doua culoare pe care o vei amesteca cu rozul de-a lungul pliului si pleoapei. Aplica la fel pe linia de jos pentru un look puternic. Adauga o pereche de gene false, aplica un dermatograf negru, pentru a te asigura ca nu sunt vizibile, apoi acopera cu rimel.

Machiaj provocator

Machiajul natural este o tendinta fara varsta, dar asta nu inseamna ca nu poti adauga putina culoare. Daca ceea ce cauti este un look seducator, dar delicat si feminin, alege o paleta de roz sclipitor. Aplica un roz luminos pe treimea interioara a pleoapei si continua cu alta nuanta de roz, cu una sau doua nuante mai inchisa, pentru a adauga dimensiune imaginii ochilor. Asigura-te ca amesteci cele doua culori folosind o pensula, pentru cele mai bune rezultate. Foloseste un dermatograf creion pentru a linia subtil linia genelor si un strat de rimel pe gene…

Machiaj provocator

Daca nu te temi de culoare, nu ezita sa alegi nuantele neon pentru un machiaj provocator cu un contrast mai mare. Aplica un albastru neon aproape de linia genelor si continua apoi cu un roz neon, cald, pe care le vei amesteca la capete. Un strat simplu de rimel este tot ce ai nevoie pentru a completa imaginea. Poti alege tonuri ca verde, portocaliu, roz etc., incat toate arata fabulos!

Machiaj provocatorMachiaj provocator

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed