HomeFRUMUSETEMachiaj Sfaturi pentru machiaj de mireasa profesional

Sfaturi pentru machiaj de mireasa profesional

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
Sfaturi-pentru-machiaj-de-mireasa-profesionist in Machiaj

Cele mai multe dintre mirese decid sa apeleze la un cosmetician profesionist, dar bugetul nu le permite uneori. Incearca sfaturile corecte oferite de specialisti pentru a realiza acasa un machiaj superb de mireasa.

Sfaturi pentru machiaj de mireasa profesionist

Pregateste-ti tenul

Pentru a te asigura ca fondul de ten dureaza toata ziua, aplica crema si baza pentru machiaj. Aceasta iti aduce o textura buna pentru machiaj si astfel – dupa cum ne sfatuiesc profesionistii – pielea va ramane stralucitoare, libera, si orice por sau linie fina se vor evidentia, lasand o suprafata delicata si perfecta.

Sfaturi pentru machiaj de mireasa profesionist

Alege fondul de ten perfect

Cheia unui fond de ten potrivit este sa stabilesti tonul pielii tale la lumina zilei. In functie de sfaturile pentru acest tip de machiaj, potriveste mereu tonul pielii si fondul de ten si, odata ce l-ai aplicat pe piele, asigura-te ca l-ai intins bine pe maxilar, extinzandu-l catre gat, pentru a capata un machiaj natural si uniform.

Orice profesionist iti va spune ca singura metoda de aplica in mod corect fondul de ten este cu o pensula speciala, asa ca investeste intr-o pensula de calitate inainte de ziua cea mare.

Sfaturi pentru machiaj de mireasa profesionist

Aplica anticearcanul dupa fondul de ten

Cele mai multe femei tind sa aplice anticearcanul inainte de fondul de ten, dar un machiaj de mireasa profesional cere altceva. Poti indeparta anticearcanul prin aplicarea fondului de ten, asa ca procedeaza corect si foloseste anticearcanul dupa fondul de ten in cantitati mici folosind miscari blande si tamponarea. Astfel, vei acoperi imperfectiunile si ilumina tenul in acelasi timp.

Nu aplica multa pudra

Apeleaza la pudre translucide sau pudre foarte naturale. Aplica folosind o pensula pufoasa si mare, fara sa apesi.

Aplica fard de obraz

Pentru a evita un aspect spalacit in fotografiile de nunta, asigura-te ca aplici un fard de obraz pe pometi.

Alege farduri inchise

Aplica fard inchis si dermatograf in coltul interior al ochilor. Tine minte ca oricum este posibil ca aceasta tehnica sa nu corespunda formei ochilor tai, asa ca asigura-te ca experimentezi inainte de ziua nuntii, pentru a vedea rezultatul si a corecta orice detaliu neplacut…

Alege doua straturi de rimel

Obtine un aspect uimitor curband genele si aplicand doua straturi generoase de rimel negru rezistent la apa. Asigura-te ca stratifici usor rimelul pentru a evita incarcarea genelor, incat asta e problema pe care o poti repara greu fara sa indepartezi tot machiajul de pe ochi.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed