HomeFRUMUSETEModele de unghii 30+ Modele de unghii la modă în 2023

30+ Modele de unghii la modă în 2023

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 7,8K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/11/Modele-de-unghii-la-moda-in-2017.jpg
  • Modele de unghii cu gel la moda in 2023 care te vor face sa arati extraordinar.
  • Poze cu cele mai noi modele de unghii pentru anul 2023.
  • Cele mai frumoase modele de unghii cu gel care sunt in trend.

Modele de unghii pentru 2023 care te vor inspira în a face alegerile cele mai bune atunci când dorești să ai o manichiură exemplară, modernă și deosebită, care să te reprezinte.

În continuare, îți prezentăm cele mai importante modele de unghii pe care să le ai în vedere ca repere în materie de manichiuri pentru 2023. Acestea sunt propuse de cele mai celebre manichiuriste și sunt din ce în ce mai apreciate și căutate datorită aspectului deosebit pe care îl au.

Modelele de unghii sunt un aspect de o importanță majoră pentru fiecare femeie în parte. Un an nou aduce noi trenduri și modele unghii care sunt în vogă și la mare căutare în funcție de sezon, motiv pentru care încercăm mereu să fim în pas cu acestea.

Modele de unghii la moda în 2023

Dacă în anii trecuți modele de unghii de tip French sau cu diverse aplicații erau în capul listei, ei bine, anul 2023 aduce noi modele de unghii ce vor face ravagii printre iubitoarele de manichiuri care își doresc să fie mereu în pas cu moda. Este momentul de a fi cat mai curajoasă, astfel încât să încerci combinații inovatoare și designuri pe care poate nu le-ai mai încercat până acum. Nu trebuie să îți fie teamă sa experimentezi! Există oricând posibilitatea de a șterge și reface în mod îmbunătățit un anumit model, dacă nu ești mulțumită din prima de felul în care arată pe unghiile tale. Fiecare femeie este diferita și preferă să adapteze modelele pe care le consideră uimitoare, astfel încât să o avantajeze și să fie încântată de rezultat.

Dacă vrei să respecți noile „reguli” în ceea ce privește manichiura ta, iată modelele de unghii care sunt specifice anului 2023!

Modele unghii pentru perioadele reci ale anului 2023

Când ne referim la perioadele reci ale acestui an, se recomandă culorile metalizate, iar lungimea unghiilor nu trebuie să ajungă până la „cer” și înapoi. Unghii de dimensiuni medii, ușor rotunjite, sunt cele care sunt în vogă în anul 2023. Unghiile multicolore ies din calcul în acele luni reci, iar aplicațiile florale sau cu diverse alte modele, la fel. În acest an, nu corespund tendințelor sezonului rece. Este de preferat sa alegeți modele cât mai delicate, feminine, clasice. Cu cât stilul manichiurii este mai simplu, cu atât vor fi mai apreciate unghiile voastre!

Ca nuanțe, poți opta pentru albastru, gri sau roșu metalizat, fără să mai apelezi la sclipici sau modele cu aspect kitschos.

Modele de unghii negre la moda in 2023

Pentru perioadele calde și vara anului 2023 se recomandă următoarele modele de unghii:

În lunile calde, se recomandă să porți modele înflorate, cât mai multe modele de unghii cu flori în culori cât mai diverse. Acestea sunt extrem de apreciate și vor face mereu o impresie plăcută. Cine nu adoră florile, fie ele și pe unghii?

Chiar dacă anterior s-a menționat și s-a subliniat clar ideea de a renunța la acele modele unghii mult prea încărcate sau multicolore, ei bine, iată că vara aduce culori peste culori și modele de unghii cât mai multe și sofisticate, care să vină aplicate sau pictate pe unghii. În sezonul cald sunt permise modelele complexe, cu care poți experimenta. Lasă-ți imaginația să se manifeste și creează modele superbe în diverse culori care sa te reprezinte, cu atât mai mult dacă sunt modele florale.

Dacă sunt floricele pe câmpii, de ce să nu fie peste tot, inclusiv pe unghii, nu-i așa?

Culorile adoptate trebuie să fie unele cu aspect fresh și energice, care să substituie manichiura clasică. Dacă unghiile tale sunt frumos ornate cu modele cu flori sau cu o mică pictură a unui peisaj de vară, ai dat lovitura! Vei atrage atenția cu manichiura ta oriunde vei merge și vei fi foarte admirată!

Dacă optezi pentru unghii cu gel, iată dintre ce variante ai de ales:

Optează pentru unghiile stiletto, unghiile ușor rotunde sau ovale; unghiile pătrate par să aparțină de domeniul trecutului.

Modele în gel de culori pastelate par să fie la mare căutare, iar dacă sunt scurte și delicate, cu siguranță vei reuși să fii în lumina reflectoarelor și cu acestea.

Pe lângă culorile pastelate, poți apela la clasicele nonculori alb și negru, iar combinate vor face o variantă minunata, de vis! Chiar și clasicul French este încă o variantă de care poți profita, dar cade oarecum pe un loc mai inferior față de modele de unghii care sunt pictate și care au diverse elemente sau chiar animăluțe desenate ingenios, deoarece și acestea se vor face remarcate în mod plăcut în acest an.

modele de unghii cu gel

Cum rămâne cu aplicațiile sau bijuteriile pentru unghii?

Ei bine, acestea nu mai sunt atât de căutate cum erau altădată. Dacă sunt puține și care să nu poată fi văzute de la o poștă, sunt bine-venite și chiar apreciate. Totul ține de alegerea și preferințele tale, dar se recomandă să mergi pe ideea de „mai puțin înseamnă mai bine” în acest caz.

Un model de culori pastelate, „stropite” cu mici diamante sau pietricele ori chiar aplicații făcute din acryl va fi alegerea ideală însă asigură-te că nu exagerezi în ceea ce privește acest tip de accesorii pentru manichiură…

Dacă vrei să fii în pas cu aceste modele de unghii din 2023, încearcă să nu duci lucrurile la extrem! Urmărește sugestiile noastre și nu vei regreta!

unghii cu gel pentru vara

modele de unghii albastre cu gel

unghii cu gel maro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed