HomeFRUMUSETEModele de unghii Modele de unghii cu fluturi in diverse culori si forme

Modele de unghii cu fluturi in diverse culori si forme

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 5,6K views
Modele-unghii-cu-fluturi

Daca esti intrigata de ultimele tendinte in manichiura, incepe sa experimentezi aceste modele de unghii cu fluturi. Etaleaza-ti creativitatea combinand nuante contrastante, care atrag imediat atentia.

model unghii mov cu fluturi

Modele unghii cu fluturi

Picteaza-ti unghiile cu cele mai noi nuante ale momentului. Foloseste o paleta de culori care iti permite sa iti etalezi creativitatea. Urmatoarele idei de modele de unghii cu fluturi subliniaza o selectie de modele romantice pe care le poti purta la acest eveniment special. Uimieste-ti prietenii cu niste unghii romantice dragute.

unghii french cu fluturi unghii lungi cu fluturi manichiura ombre cu fluturi unghii cu gel cu fluturi

Modele de unghii cu fluturiModele de unghii cu fluturi

Emana iubire cu o manichiura adaptabila, decorand unghiile cu modele de unghii cu fluturi, dar si margele, abtibilduri sau alte detalii. Radiaza incredere si frumusete copiind unele dintre aceste modele de unghii cu fluturi. Foloseste exemplele pentru a actualiza imaginea ta. Pentru unele modele nici nu ai nevoie de prea multa indemanare, pe cand pentru altele va fi nevoie sa exersezi pentru a putea obtine exact modelele pe care ti le doresti.

Idei si poze cu modele de unghii cu fluturi

Cele mai dragute modele de unghii cu buline si inimioare sunt aici sa te ajute sa obtii modele de unghii cu fluturi speciale. Fie ca te pregatesti pentru o petrecere sau o cina romantica, aceste stiluri iti vor lumina imaginea. Exerseaza abilitatile tale de creatie si foloseste tendintele colorate. Combina rozul clasic, rosul si albul pentru un stil elegant. Daca vrei sa renunti la traditia tonurilor copilaresti purtate in aceasta zi, iti poti extinde paleta de culori cu care lucrezi. Foloseste albastru, negru sau portocaliu pentru un aspect stralucitor al acestor modele de unghii cu fluturi.

unghii pictate cu fluturi

Modele unghii fluturiModele de unghii cu fluturi

Artistii manichiuristi iti furnizeaza o colectie de modele de unghii cu fluturi. Poarta o manichiura moderna distractiva cu niste dungi dinamice si modele de unghii cu fluturi pentru a dauga o vibratie tinereasca manichiurii. Stilurile minimaliste nu cer abilitati dezvoltate. Incepe-ti cariera de manichiurista creand aceste manichiuri simple. Joaca-te cu modele simple pentru a pastra lucrurile adaptabile. Mai mult, daca esti pregatita sa-ti arati talentul pentru o decorare acrilica sau niste unghii scurte, alege modelele complexe care cer indemanare si instrumente rafinate. Vei gasi cateva dintre aceste manichiuri in aceasta revista.

Pictura pe unghii este o metoda de a-ti decora unghiile. Este tipul de arta care poate fi facut pe unghiile de la maini sau de la picioare. A devenit cunoscuta in saloanele din lume si este considerata o activitate “la moda”.

In ultimul timp, pictura pe unghii a devenit o parte a fashionismului si a frumusetii, in timp ce, de-a lungul istoriei, era vazuta ca o metoda de a determina personajele ce fac parte din clasa aristocrata si pentru demonstrarea statutului si puterii materiale.

Daca sunteti in cautarea unui mod de a fi mai frumoasa si minunata, asta este cel mai sigur mod. Modelele de unghii cu fluturi complimenteaza si completeaza outfit-ul pentru un eveniment special sau adauga o nota personala aspectului tau de zi cu zi…

In timp ce numeroase modele de picturi dintre cele mai sofisticate sunt lasate pe seama specialistilor, se gaseste si un numar relativ de picturi (unele le-am mentionat mai sus), ce pot fi create cu usurinta, acasa.

Modele de unghii cu fluturiModele de unghii cu fluturiModele de unghii cu fluturiModele de unghii cu fluturiModele de unghii cu fluturiModele unghii cu fluturi Modele unghii cu fluturiModele unghii cu fluturiModele unghii cu fluturiModele unghii cu fluturiModele unghii cu fluturiModele unghii cu fluturiModele unghii cu fluturiModele unghii cu fluturi

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed