HomeModele de unghii Modele unghii 2024. Top 100 de modele care se poartă

Modele unghii 2024. Top 100 de modele care se poartă

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 11,2K views
Modele unghii 2024
 • Modele unghii 2024 pentru toate gusturile.
 • cele mai frumoase modele de unghii 2024.
 • idei si poze cu modele unghii 2024.

Descoperă cele mai noi tendințe în materie de modele unghii 2024 și inspiră-te din ideile și pozele prezentate în acest articol. De la unghii cu gel și manichiuri franțuzești, la unghii 3D și modele adaptate sezonului, ai la dispoziție o varietate de opțiuni pentru a-ți îmbunătăți manichiura.

Modele unghii 2024

Modele unghii 2024

În 2024, unghia perfectă va fi mai mult decât o simplă formă, ea va fi o adevărată expresie artistică. În materie de culori, vom vedea o prevalență a tonurilor pastelate și a nuanțelor puternice, precum și a lacurilor cu sidef, efect perlat sau glitter. Unghiile cu cristale și modelele 3D vor fi, de asemenea, în mare vogă.

Manichiuri pentru toate gusturile

Manichiuri pentru toate gusturile

Indiferent de preferințele tale, vei găsi modele de unghii care să ți se potrivească. Dacă îți plac unghiile scurte și simple, ai de unde alege. Dacă preferi modele unghii 2024 mai complexe, poți încerca unghiile semilună, unghiile stampilate sau cele magnetice. În plus, vei găsi modele adaptate sezonului, astfel încât să poți avea întotdeauna o manichiură potrivită contextului.

Unghii îndrăznețe și elegante

Unghii indraznete si elegante

Modelele de unghii 2024 sunt îndrăznețe, dar totodată elegante și ușor de asortat la orice ținută sau atitudine. Acestea nu vor revoluționa industria manichiurii, dar vor conferi acesteia un aer clasic, rafinat, inspirat din marile epoci ale frumuseții și feminității.

În plus, în materie de îngrijire a unghiilor, anul 2024 vine cu inovații care țin de forma unghiei, de îngrijirea și protejarea acesteia. Cu aceste tendințe și idei, vei putea avea o manichiură perfectă în 2024.

Care sunt cele mai în vogă modele de unghii ale anului 2024?

Aceste modele unghii 2024 se vor clasifica, precum în anii anteriori, în modele foarte purtate, foarte populare, în vogă, și modele clasice, purtate de-a lungul timpului, căci acestea au capacitatea de a nu se demoda. Iată care vor fi cele mai în vogă modele unghii 2024:

 • Modele unghii 2024 cu lac de unghii sidefat – modelele atent realizate pe unghie cu ajutorul lacului colorat vor fi la mare căutare în anul 2024. Fie că pe unghie se vor picta flori, diverse desene sau personaje, este important ca lacul de unghii folosit să fie colorat și sidefat. Pentru realizarea acestor modele este nevoie de un lac de unghii sidefat, cu o rezistență de până la două săptămâni, și de o pensulă subțire. Aceasta va permite ca pictura să fie realizată în detaliu, fără greșeli neplăcute din punctul de vedere estetic.

Modele unghii 2024 cu lac de unghii sidefat

 • Modele unghii 2024 cu lac mat – lacul de unghii colorat care se usucă mat este de mare ajutor pentru realizarea unor modele de unghii deosebite. Este important ca unghia să fie lucioasă, fie că este dată deja cu ojă sau nu. Se poate folosi și un lac de unghii transparent care să dea un luciu pronunțat unghiei. Folosind o pensulă subțire, suficient de lungă și fermă, modele pentru unghii realizate cu lac mat vor atrage toate privirile. Este important să se aleagă o combinație de culori potrivită.

Modele unghii 2024 cu lac mat

 • Modele unghii 2024 cu efect perlat – ojele sau lacurile de unghii cu efect perlat sunt perfecte pentru modele de unghii deosebite și simplu de făcut. Efectul perlat este foarte ușor de observat, are o alură elegantă și un rafinament aparte. Acest model, spre deosebire de celelalte, nu poate fi purtat pe unghiile de la picioare, fiind unul de inspirație vintage.

Modele unghii 2024 cu efect perlat

 • Modele unghii 2024 cu cristale – strasurile pentru unghii for fi și ele în vogă în 2024, dar folosite cu moderație, fără a încărca unghia. Cristalele și pietricelele trebuie aplicate cu bun-gust și rafinament, fără a crea un model ostentativ, mult prea evident.

Modele unghii 2024 cu cristale

 • Modele unghii 2024 cu glitter – unghiile sclipitoare vor fi în vogă și în anul 2024, doar că se va opta pentru un glitter mai domolit, nu atât de țipător. Glitter-ul în culori reci, precum gri, albastru marin sau purpuriu va fi perfect pentru modele elegante, de efect, ieșite din tipare.

Modele unghii 2024 cu glitter

 • Modele unghii 2024 3D – picturile 3D realizate pe unghii reprezintă piesa de rezistență a anului 2024 în materie de manichiură. Realizate cu multă migală, în culori puternice și rezistente, modelele 3D sunt foarte îndrăznețe, având un impact deosebit asupra privitorului.

Modele unghii 2024 3D

Modele unghii 2024 scurte

Pentru acelea dintre voi care nu sunt adeptele unghiilor lungi, fie pentru că nu le plac, fie pentru că le incomodează, în 2024 există o varietate extraordinară de modele pentru unghiile scurte. Însă, pentru a realiza modelul potrivit, unghia trebuie să fie sănătoasă, să aibă o formă frumoasă, care să se potrivească atât cu personalitatea celei care va purta manichiura, cât și cu fizionomia acesteia. Modelele pentru unghii scurte pot fi simple, dar elegante sau de-a dreptul îndrăznețe, după preferințele fiecăreia.

Modele unghii 2024 scurte

 • Modele unghii 2024 simple – în 2024, modelele simple pentru unghii scurte vor fi la mare căutare. Un lac rezistent, într-o nuanță deosebită peste care se poate face un desen mic sau se poate aplica un stras discret este suficient. În general, pe unghiile scurte se aplică modele de mici dimensiuni, astfel încât acestea să nu acopere întreaga suprafață a unghiei.
 • Modele unghii 2024 punctate – punctele vor fi și ele printre piesele de rezistență ale manichiurii în 2024. Modelele punctate sunt foarte ușor de făcut, pot fi purtate ca atare sau în diferite combinații. De asemenea, aceste modele pot fi realizate cu mai multe culori, din lacuri cu texturi diferite și în mai multe dimensiuni. Pentru a le realiza nu aveți nevoie decât de lacul dorit și de o ustensilă pentru puncte. Aceasta poate fi înlocuită cu un obiect ascuțit, de mici dimensiuni (ac, scobitoare etc.).
 • Modele unghii 2024 semilună – este un model potrivit pentru unghiile scurte, mai ales dacă acestea au o formă ușor rotunjită. Modelul semilună va alungi întotdeauna unghia și îi va conferi un aspect foarte îngrijit. Modelul semilună se realizează foarte ușor și constă în aplicarea unei baze transparente pe suprafața de deasupra cuticulei, această suprafață având formă de semicerc. Modelul semilună poate fi ajustat în funcție de preferințele fiecăreia și poate fi plasat și într-un alt unghi al unghiei.

Modele unghii 2024 complexe pentru unghii lungi

Unghiile lungi permit executarea unui model mai complex, mai alambicat acest lucru fiind posibil strict din motive de spațiu. Modelele complexe care vor fi foarte în vogă în 2024 sunt:

Modele unghii 2024 lungi

 • Modele unghii 2024 ștampilate – ștampila pentru unghii a devenit o ustensilă foarte populară, aceasta fiind de mare ajutor în realizarea modelelor complexe. De pe o matriță cu modele de unghii se alege desenul dorit. Peste acesta se aplică o cantitate generoasă de lac de unghii în nuanța dorită, se elimină excesul și se ștampilează modelul pe unghie. Pentru ca modelul să aibă aderență, este indicat ca ștampila să fie din silicon.
 • Modele unghii 2024 magnetice – modelele de unghii magnetice sunt foarte elegante, dar și foarte ușor de pus în evidență. Acestea se realizează cu ajutorul unei oje magnetice și al unui magnet pentru manichiură. Modelele magnetice se pot realiza în mai multe direcții, dar și combinații de culori, în funcție de preferințe.
 • Modele unghii 2024 adaptate sezonului – modelele de unghii cu tematică nu se vor demoda niciodată, astfel că în 2024 se poate apela cu încredere la acestea. În perioada primăverii ghioceii și mărțișoarele sunt numai bune de pictat pe unghii. Același lucru este valabil pentru scoici în timpul verii sau pentru decorațiunile de sărbători. Și modelele personalizate cu inițiale sau chiar portrete vor fi foarte în vogă.

Manichiură unghii cu gel mat

Manichiură unghii cu gel mat

Modelele de unghii cu gel mat sunt la mare căutare în ultima perioadă, iar anul 2024 nu este o excepție.

Multe doamne și domnișioare se îndreaptă către acest tip de manichiură, deoarece este mult mai elegantă și este potrivită oricărui moment al zilei, dar și oricărui eveniment.

Așadar, ți-am pregătit o listă cu cele mai în vogă modele de unghii cu gel mat.

Modele unghii 2024 simple cu gel mat

Modele simple cu gel mat

Dacă nu ești genul care să prefere unghiile cu model sau, pur și simplu, vrei ca luna aceasta să fie una fără modele, această variantă este cea mai potrivită pentru tine.

Se va utiliza doar o culoare, iar cele mai populare nuanțe pentru anul 2024 sunt: galben, maro, albastru, verde, portocaliu, mov, nud, grena, vișiniu, turcoaz și alb.

Chiar dacă acest tip de manichiură constă în folosirea unei singure culori, oricare dintre aceste nuanțe te va ajuta să ieși în evidență, deoarece sunt culori puternice, plăcute și care se potrivesc oricărui eveniment.

Modele cu gel mat și cu bijuterii aplicate pe unghie

Modele cu gel mat și cu bijuterii aplicate pe unghie

Oricine va purta bijuterii pe unghii va ieși în evidență. Fără doar și poate, acest tip de manichiura este la modă anul acesta, mai ales pe perioada verii.

Indiferent dacă unghia va avea o singură culoare și va fi aplicată o pietricică la baza acesteia, indiferent dacă vor fi mai multe pietricele pe unghie sau dacă va fi o singură piatră mai mare pe o singură unghie, nu vei trece neobservată cu această manichiură.

Dacă nu ești genul care să prefere astfel de pietricele pe unghii, dar nu vrei să ai un model plictisitor, poți alege niște abțipilduri pe care să le folosești. Acest lucru va depinde doar de tine și de preferințele tale.

Modele unghii cu stickere aplicate sau cu desene

Modele unghii cu stickere aplicate sau cu desene

Multe persoane preferă modelele ce se pot realiza direct pe unghie, deoarece, nu doar că sunt de efect, dar au și un aer mai jucăuș.

Modelele sunt foarte multe la număr și vei avea de unde să alegi. Poți opta pentru linii, modele florale, diferite animăluțe sau inimioare, iar lista continuă.

Cu cât mai multe modele și cu cât mai multe culori, cu atât mai bine.

Modele unghii cu sclipici

Modele unghii cu sclipici

Aplicarea sclipiciului pe unghii este o tehnică ce va rămâne la modă foarte mult timp, deoarece sclipiciul este binevenit în orice moment. Dacă se optează pentru o culoare deschisă drept culoarea de bază, culoarea pe care se va aplica sclipiciul, atunci, această manichiură este perfectă pentru zi.

Alte tendințe ale anului 2024 pentru modelele cu sclipici

Culorile nud și sclipiciul sunt perfecte pentru evenimentele importante.  Se poate opta pentru culori precum: roz pudrat, caramel sau nuanțe de piersică.

Stilul ombre este și el la mare căutare anul acesta, deoarece este foarte elegant și oferă un aer misterios. Este un model de care te vei îndrăgosti, cu siguranță, chiar de prima data.

Sclipiciul holografic este și el în topul preferințelor. Este perfect pentru vară, pentru toate petrecerile anotimpului cald și pentru un look îndrăzneț.

model unghii grena 2024 model unghii ascutite 2024 unghii print 2024 model unghii cu buline 2024unghii comice 2024 unghii aurii cu flori 2024 manichiura 2024 model unghii 2024 model unghii cu model 2024 model manichiura 2024 unghii galbene cu flori 2024 model unghii rosii 2024 model unghii pentru scoala 2024 unghii mov 2024 unghii french mov 2024 model unghii aurii 2024 unghii roz gold 2024 unghii ascutite 2024 model unghii degrade 2024 model unghii negre 2024 model unghii roz 2024 model manichiura negre model unghii cu flori 2024 model unghii Gucci model unghii verzi 2024 unghii galbene stralucitoare model unghii cu pietricele 2024 model unghii vara 2024 model unghii cu bijuterii 2024

unghii 3D 2024 modele de unghii elegante 2024 model unghii ascutite cu model manichiura cu pietre 2024 unghii verzi cu argintiu 2024 model de unghii albastre 2024 unghii lungi patrate 2024 model manichiura cu pietre model unghii scurte negre 2024 model unghii pictate 2024 modele manichiura 2024 model unghii negre cu sclipici model unghii turcoaz unghii lungi patrate elegante 2024 model unghii albe si roz model unghii grena manichiura roz 2024 manichiura alba 2024 unghii colorate 2024 model unghii love 2024 model unghii desenate

Modele-unghii-2024-6

Modele unghii 2024 (7)

Modele unghii 2024 (5) Modele unghii 2024 (4)

Modele unghii 2024 verzi Modele unghii 2024 scurte cu flori Modele unghii 2024 roz pal Modele-unghii-2024-roz-cu-pietre Modele unghii 2024 portocalii Modele unghii 2024 pictate cu flori Modele unghii 2024 pentru vara Modele unghii 2024 model apa Modele unghii 2024 gri Modele unghii 2024 gri cu roz Modele unghii 2024 gri cu model Modele unghii 2024 french albastre Modele unghii 2024 elegante Modele unghii 2024 cu maci Modele unghii 2024 albastre desenate Modele unghii 2024 toamna Modele unghii 2024 aurii cu sclipici Modele unghii 2024 (26) Modele unghii 2024 (25) Modele unghii 2024 (24) Modele unghii 2024 (23) Modele unghii 2024 (22) Modele unghii 2024 (21) Modele unghii 2024 (20) Modele unghii 2024 (19) Modele unghii 2024 (18) Modele unghii 2024 (17) Modele unghii 2024 (16) Modele unghii 2024 (15) Modele unghii 2024 colorate Modele-unghii-2024-13 Modele-unghii-2024-12 Modele-unghii-2024 (11) Modele-unghii-2024-10 Modele-unghii-2024 (9) Modele-unghii-2024 (8)

În concluzie, modelele de unghii pentru anul 2024 sunt o combinație interesantă de tendințe deja cunoscute și de inovații surprinzătoare. În acest an, veți vedea o mulțime de modele cu efecte metalice, culori vibrante și modele geometrice îndrăznețe. De asemenea, veți găsi multe modele cu tematici florale sau cu accente de pietre prețioase.

Pe lângă acestea, veți vedea și tendințe în materie de unghii naturale, cu o abordare mai minimalistă și o atenție deosebită pentru sănătatea și frumusețea naturală a unghiilor.

Indiferent de preferințele dumneavoastră, aceste modele de unghii pentru anul 2024 promit să ofere o mulțime de idei pentru a vă exprima personalitatea și stilul. Cu o gamă largă de opțiuni, veți găsi cu siguranță modelul perfect pentru a completa orice ținută și pentru a arăta întotdeauna la modă.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed