Home FRUMUSETEModele de unghii Unghii cu gel – modele de vara pentru mare si plaja

Unghii cu gel – modele de vara pentru mare si plaja

autor Elena Yvette
1981 vizualizari

Exprima-ti feminitatea printr-o manichiura superba! Fii fabuloasa tot sezonul cu aceste modele de unghii cu gel pentru vara, care vor atrage atentia si presupun doar putin efort!

unghii-colorate-neon-pentru-plaja

Unghii cu gel modele de vara

Sa iti arati creativitatea si o mica parte din personalitatea ta printr-o serie de modele unghii de vara bine gandite este una dintre cele mai distractive parti ale simplului fapt de a fi femeie. In timp ce garderoba noastra poate fi subiectul unei varietati de restrictii, unghiile noastre sunt o adevarata panza alba care trebuie umpluta cu o multime de motive creative, care au o abilitate fabuloasa pentru a te face sa te simti mai vesela. Varietatea de unghii cu gel modele de vara ne fac sa experimentam multe modele creative.

manichiura colorata pentru plaja manichiura pentru mare si plaja model de unghii pentru mare

Unghii cu gel modele de varaUnghii cu gel modele de vara

Sa vizionezi vara prin arta poate fi un concept extrem de larg, asa cum este demonstrat de o mare diversitate de alternative dorite. De la abstract la modern si romantic sau, din contra, putin salbatic, sa cream unele dintre cele mai fabuloase unghii cu gel modele de vara devine mai usor datorita alternativelor creative prezentate.

unghii pentru vara la mare unghii pentru plaja Model unghii plaja Model unghii noi pentru vara

Unghii de varaUnghii cu gel modele de varaUnghii cu gel modele de varaUnghii cu gel modele de vara

Unghii de varaUnghii de varaUnghii de vara

Nu este moment mai potrivit decat prezentul pentru a experimenta o varietate de tonuri  si motive feminine. De la indraznet si explicit, la mult mai abstract, dar complex, optiunile sunt nelimitate. Combinata cu motive dintr-o directie complet diferita, o anumita tema poate fi mai bine reprezentata imaginativ. Cu toate acestea, poti opta si pentru un stil mai interesant, cum sunt imprimeurile animale in culori indraznete care iti vor aduce niste vibratii fabuloase…

Unghii cu gel modele de varaUnghii cu gel modele de varaUnghii cu gel modele de varaUnghii cu gel modele de vara

Unghii de varaUnghii de varaUnghii de vara

Sa experimentezi multe culori poate fi o metoda fabuloasa de a folosi acele tonuri care au parut o idee minunata la inceput, dar au ramas nefolosite chiar de atunci. Acestea sunt cateva dintre optiunile bune ce reusesc sa aduca ce este mai bun din aceste unghii cu gel modele de vara si te ajuta sa creezi un model unic, care va atrage intotdeauna atentia. Sa pastrezi lucrurile simple si practice si sa alegi tehnici traditionale, ca modelul marmorat, poate fi o alternativa foarte buna, daca nu prea esti familiarizata cu tendintele noi. Altfel, exista o multime de metode interesante cu ajutorul carora poti profita de cateva tonuri bine selectate!

Unghii cu gel modele de varaUnghii cu gel modele de varaUnghii cu gel modele de varaUnghii de vara

Unghii de varaUnghii de varaUnghii cu gel modele de varaUnghii de vara

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies