ARTICOLE MARI STANGA

Idei de modele unghii pentru mireasa

Aceste idei de modele unghii pentru mireasa te vor ajuta in ziua nuntii. Decoreaza-ti unghiile cu modele unghii pentru mireasa cu paiete.

Brunete celebre de la Hollywood

Ciocolatiu, espresso, caramel, mocha- asa sunt cele mai frumoase brunete de la Hollywood . Inspirati-va de la aceste brunete celebre si schimbati-va culoarea parului.

Valentino Clemente Ludovico Garavani

Valentino Clemente Ludovico Garavani s-a nascut pe 11 mai 1932, in oraselul Voghera din Italia. Numele de Valentino este sinonim cu culoarea rosie.

Yves Saint Laurent

Regele Fashion, Yves Saint Laurent s-a nascut in 1936 in Oran, Algeria. Dupa ce a castigat premiul pentru cea mai buna rochie in 1954, Saint Laurent a inceput sa lucreze imediat pentru Christian Dior si a devenit designer Haute Couture, cand Dior a decedat in 1957.

Christian Dior – biografie

Christian Dior este unul dintre cele mai cunoscute nume din lumea fashion. Acesta s-a nascut in 1905 in Normandia, Franta.Parintii sai au insistat ca Dior sa studieze stiinte politice, iar dupa stagiul militar si...

Accesorii Guess pentru toamna-iarna

Campania de accesorii Guess aduce o multime de oferte ale firmei in acest sezon. Modelele Sandrah Helberg si Dioni Tabbers au fost alese pentru noua campanie

Sedinta foto sexy cu Rodica Miron

Asistenta lui Mihai Morar, Rodica Miron a facut o surpriza fanilor de pe Facebook si a publicat mai multe poze sexy de la ultima ei sedinta foto.

Colectia Tom Ford toamna 2013

Colectie de toamna 2013 va avea debutul in aceasta luna de septembrie. Daca noile oferte sunt luate ca referinte, sezonul este gata de inceput.

Catalin Botezatu refuza sa se plimbe in Rolls-Royce-ul de 470.000$

Catalin Botezatu face ravagii la mare cu Rolls-Royce-ul Drophead decapotabil care costa 470.000$.

Colectia Roberto Cavalli pentru primavara-vara 2014

Colectia Roberto Cavalli pentru primavara-vara 2014 este inspirata din est. Mai clar, noua colectie combina imprimeuri iconice cu broderii Indiene, arhitectura Araba, culori si baticuri Africane si picturi Japoneze
error: Alert: Content is protected !!