HomeMODA 5 metode inedite în care să porți sutienul

5 metode inedite în care să porți sutienul

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/10/metode-excepționale-în-care-să-porți-sutienul.jpg

Vrei să porți o rochie cu spatele gol fără ca sutienul să se vadă? Iată câteva trucuri practice care îți vor face ținutele perfecte.

Sutienul este necesar pentru a completa o ținută, dar de multe ori ne poate da adevărate bătăi de cap. Iată câteva trucuri eficiente ce trebuie încercate:

1. Bretele în X

Dacă nu ai un sutien cu bretele încrucișate, poți foarte simplu să improvizezi unul. Cu o agrafă specială, poți prinde bretele sutienului în așa fel încât acestea să nu se oberve atunci când porți maiouri. Desigur, există sutiene de acest tip special concepute.

2. Extensie de bretele pentru rochiile cu spatele gol

Rochiile cu spatele gol sunt extrem de sexy, dar multe femei aleg să nu le poarte deoarece nu știu în ce mod ar putea purta sutienul, fără ca acesta să fie la vedere. Există sutiene special concepute pentru acest tip de rochii, dar dacă nu deții unul, iată un truc pe care îl poți folosi foarte simplu. Cu ajutorul unor extensii de bretele poți potrivi sutienul acestui tip de rochii. Poți să improvizezi și singură o astfel de extensie.

3. O nouă soluție este aceea de a transforma un simplu sutien într-unul care poate fi purtat la rochiile cu spatele gol.

4. Un alt truc simplu este să coși cupele sutienului direct pe rochie.

5. Fixează sutienul fără bretele

Un truc extrem de simplu prin care poți purta un sutien într-o rochie cu umerii goi este să-l fixezi fără bretele. Folosirea unui sutien cu bretele detașabile aduce un plus pentru tine deoarece această metodă este destul de simplă. Trebuie prinsă o bretea la spate, în partea de jos, apoi înconjurată zona de sub sâni. La final, prinde breteaua de cealaltă gaică rămasă liberă. Acesta este modul în care poți fixa sutienul în așa fel încât nu mai alunecă…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed