HomeMODA Calvin Klein

Calvin Klein

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
Calvin-Klein in MODA

Calvin Klein, in varsta de 74 de ani, este un designer american, cu origini unguresti, care in 1968 a infiintat celebrul brand eponim.

Calvin Klein

Cu ajutorul unui prieten din copilarie si o investitie initiala de 10.000 de dolari, CK a fost initial un magazin de paltoane, deschis in incinta unui hotel din New York. Dupa doar doi ani, a inceput sa creeze si costume, la care s-au adaugat si tinute casual si lenjerie intima insa pastrand aceeasi linie a designului.

Calvin Klein este singurul designer care a primit trei ani la rand premiul Coty pentru colectiile sale destinate femeilor, intre 1973 si 1975, iar colectiile sale generau venituri de 200.000 de dolari, inca din prima saptamana de la lansare.

In urmatorii zece ani, acesta si-a marit gama de produse, de la curele si pantofi la ochelari de soare sau asternuturi de pat, iar in 1987 a devenit si mai cunoscut datorita colectiilor sale de blugi.

De mai multe ori a fost numit cel mai cunoscut designer american, iar in 1986 s-a casatorit cu Kelly Rector, de care a divortat in 2006. Din 2010 s-a aflat intr-o relatie cu un barbat, star porno, Nick Gruber, relatie care a durat pana in aprilie 2012, cand Gruber s-a internat la dezintoxicare…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed