Colectia de verighete Piaget

Share

Colectia de verighete Piaget este una perfecta pentru persoane cu vedere minimalista asupra bijuteriilor. Colectia prezinta atat verighete din aur , cat si din platina, la fel de pure si increzatoare precum relatia voastra.

Colectia de verighete Piaget

Cel mai mare diamant sau cel mai stralucitor inel nu le vor impresiona pe femei. Ele se vor concentra mai mult pe simbolistica inelului decat pe bijuteria in sine. Unele chiar considera ca inelele prea pompoase sunt de prost gust si le prefera pe cele cu un aspect mai simplu.

Tema principala a colectiei de verighete Piaget este posesia. Doua inele sunt unite; cu toate acestea, ele se rotesc liber unul in jurul celuilalt, miscare ce simbolizeaza iubirea, in evolutia sa.

Colectia de verighete Piaget

Stilul unic surprinde adevarata insemnatate a relatiei. Fie ca esti o fata care iubeste diamantele, cu moderatie, desigur, fie ca iubesti metalele pretioase, colectia  de verighete Piaget are un inel care sigur iti va placea.
O alta versiune a verighetelor din gama ,,Posesie’’ infatiseaza un rand de diamante, pe intreg inelul. Simbolizeaza promisiunea petrecerii impreuna a unei eternitati.

Colectia de verighete Piaget

Desi simple, modelele din aceasta colectie sunt unice. Colectia de verighete Piaget ofera chiar modele si mai simple, care sunt mai accesibile. Alegeti-va verighetele perfecte, prin care sa va celebrati dragostea

Colectia de verighete PiagetColectia de verighete PiagetColectia de verighete Piaget


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news