HomeMODA Colectia Diesel Black Gold Resort 2014

Colectia Diesel Black Gold Resort 2014

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 664 views
colectia-diesel-black-gold-resort-2014

Colectia Diesel Black gold Resort 2014 este inspirata de tinutele de lucru si de detaliile uniformelor militare.

Colectia Diesel Black Gold Resort 2014

Creatorul casei, Andreas Melbostad, aduce o noua colectie, cu teme inspirate din industrie, intr-o maniera moderna.Sunt cateva piese cu adevarat deosebite, luate parca din tinutele zugravilor sau pompierilor.

Noua colectie include articole versatile, usor de purtat, precum: blugii, jachetele de motociclist, pulovere, camasi sau fuste. Iar pantalonii printati sunt cu adevarat fabulosi!
Dincolo de cateva piese care atrag toate privirile, sunt si altele foarte usor de asortat cu aproape orice. Accesoriile completeaza tinutele.

Diesel Black Gold

Dar care este fata Diesel Black Gold? Catre ce tip de cliente tinteste colectia?Femeia careia ii este dedicata colectia este una care crede in ea insasi, in fortele sale, o femeie puternica.Atitudinea inspirata este una curajoasa, indrazneata.

Denimul este si el pe lista. Pentru designer este important modul in care denimul este croit si regandit, ca material. Piesele trebuie sa puna in valoare personalitatea purtatoarei – este opinia lui Andreas Melbostad.

Colectia Diesel 2014Diesel 2014Colectia Diesel Black Gold ResortDiesel Black Gold 2014Colectia Diesel Resort 2014Colectia 2014 DieselColectia Diesel Resort

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed