HomeMODA Colectia Giambattista Valli primavara 2014

Colectia Giambattista Valli primavara 2014

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 777 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2014/02/Colectia-Giambattista-Valli-primavara-2014.jpg

Colectia GIAMBATTISTA VALLI PRIMAVARA 2014 pare a fi o adevarata celebrare a femeii, pe de-a-ntregul sau. Desi fanii casei cunosc inclinatia spre feminitate a casei, noua colectie a adus o demonstratie proaspata a creativitatii incredibile, de o eleganta deosebita a creatorului.
Comparativ cu vechile colectii, actuala pare a se inspira din noile trenduri ale sezonului, anume paleta coloristica si silueta.

Colectia Giambattista Valli primavara 2014

Materialele utilizate in realizarea pieselor colectiei infatiseaza modele florale dragute, conferind instantaneu o nota romantica. Imprimeurile florale reprezinta una dintre „semnaturile” firmei, si, cu toate acestea, nu sunt utilizate ca unice accente feminine.

In acest sezon, designerul pare hotarat mai mult ca niciodata sa aduca ceva modern si tineresc prin creatiile sale. Varietatea de corsaje scurte, ce atrag atentia, sunt un element surprinzator al colectiei.

Colectia Giambattista Valli 2014

In completarea modelelor florale minunate si a broderiilor elaborate, designerul utilizeaza proportiile inteligente, pentru adaugarea unei note moderne creatiilor extraordinare ce alcatuiesc colectia de primavara 2014. Braul, unul dintre cele mai trendi elemente, adauga un contrast interesant pieselor vestimentare din colectie.

Giambattista Valli primavara 2014

Sub aspect coloristic, colectia aduce o varietate de nuante minunate. In completarea bijuteriilor bogate, firma se concentreaza pe tonurile si nuantele calde, fine, care se potrivesc de minune noului sezon ,precum accentele  alb-ivorii, delicate, ca pentru printese.

Giambattista Valli 2014Giambattista ValliGiambattista Valli colectia primavara 2014Giambattista Valli spring 2014

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed