HomeMODA Colectia Gucci 2014

Colectia Gucci 2014

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 948 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/07/Colectia-Gucci-2014.jpg

Colectia Gucci 2014 abunda in alternative stralucitoare, care te pot scoate in evidenta intr-o clipa. Arata de parca firma ar fi parasit precautia si proportiile clasice, cu un look incontestabil, in favoarea unora mai simple si mai potrivite pentru vocatia modei. Cateva vibratii retro sunt observate in noua linie, mai ales in ceea ce priveste imprimeurile. Dar, s-a pastrat un echilibru bun intre vibratiile moderne si retro.

De-a lungul alternativelor moderne se gasesc si accentele metalice fabuloase. Includerea paietelor intr-o tinuta de zi, crea nu demult un subiect tabu. Acum, astfel de piese nu mai sunt esentiale in dulapul unei fete. Daca ai testat costumele de baie cu fustele metalice, intr-un viitor apropiat vei fi capabila sa mergi catre urmatorul nivel cu tinuta care va impresiona. Accentele feminine domina noua linie, o abordare proaspata, luand in considerare multimea de alternative fabuloase care favorizau aspecte masculine si androgine.

Colectia Gucci 2014Colectia Gucci 2014Colectia Gucci 2014Colectia Gucci 2014

Piesele pe care trebuie sa le ai din colectia Gucci 2014 sunt: rochiile romantice de lungime medie, salopetele fabuloase, fustele minunate, pantalonii cu talie inalta si topurile mate. In ceea ce priveste definirea paletei de culori, nuantele se aseamana cu cele ale apusului de vara, in cea mai mare parte. De la tonurile versatile ca, gri, crem si maron la cele portocalii, galbene, aurii, albastre, verzi si argintii, linia abunda in optiuni interesante, care merita sa le explorezi.

Odata ce o vibratie eleganta fara efort este principala intentie a colectiei Gucci 2014, accesoriile sunt pastrate la minimum in cea mai mare parte, potrivind tinutele. Cand vine vorba de incaltaminte, oricum, se observa o abordare mai diferita. Penele imprimate, sandalele metalice, sau tocurile dragute sunt printre cele mai aprobate alternative pentru noul sezon.

Colectia Gucci 2014Colectia Gucci 2014Colectia Gucci 2014Colectia Gucci 2014Gucci 2014Gucci 2014Gucci 2014Gucci 2014

Save

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed