Campania Jimmy Choo toamna 2013

Share

Campania Jimmy Choo toamna 2013 ne face o introspectie in cele mai interesante creatii ale firmei, din acest an. Daca colectia de primavara a avut o alura moderna si tinereasca, noile optiuni sunt concentrate pe eleganta si rafinament. Cu scopuri ca petrecerile in gradina, gala filmului sau evenimetele selecte, nu e de mirare ca noile alegeri sunt incredibil de rafinate.

Campania Jimmy Choo toamna 2013

In afara faptului ca aceasta concentrare asupra alurii seducatoare este imediat observabila, accentul nu cade pe modele corpolente, asa cum am vazut in majoritatea colectiilor luxoase. In schimb, firma vine cu optiuni spectaculoase, cu mai multa relaxare, dar cu o multime de elemente compensatorii.

Campania Jimmy Choo toamna 2013Campania Jimmy Choo toamna 2013Campania Jimmy Choo toamna 2013

Accesoriile pot fi discrete, iar alegerile sunt foarte elegante: unghii in culori vibrante, sandale inalte sexy, ochelari de soare,  posete practice moderne si multe alte optiuni interesante sunt pregatite pentru sezonul ce urmeaza.

Prefer pantofii versatili sau nuantele cu impact inalt care dau tonul unei tinute? Firma ofera optiuni interesante pentru necesitatile oricarui stil. Accentele luxoase sunt imediat observabile. Noua colectie ne inspira sa experimentam nuante indraznete, chiar daca nu este nimic neobisnuit in legatura cu noile alternative. Inca mai impresioneaza indrazneala imaginilor.

Cand vine vorba de optiuni spectaculoase, Jimmy Choo intotdeauna reuseste sa dea tonul, iar noua campanie pentru lunile de dinainte de toamna este un alt exemplu care emana lux si frumusete. Daca ceea ce cauti sunt accesorii elegante, noile alternative sunt sursa perfecta de inspiratie.

Campania Jimmy Choo toamna 2013Campania Jimmy Choo toamna 2013Campania Jimmy Choo toamna 2013Campania Jimmy Choo toamna 2013Campania Jimmy Choo toamna 2013


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news