Home SANATATEChirurgie plastica Prețul operațiilor estetice

Prețul operațiilor estetice

autor Elena Yvette
885 views 1 minute timp de citit

Operatiile cel mai des intalnite sunt cele asupra sanilor, care se pot mari, micsora sau ridica, prețul operațiilor estetice variind in functie de interventia dorita, dar si de clinica unde va avea loc aceasta. Maririle de sani necesita un implant de silicon, iar costurile variaza intre 2.000 si 4.000 de euro.

Prețul operațiilor estetice

Micsorarea sanilor nu are nevoie de niciun implant, astfel preturile sunt mai mici, intre 1.600 si 2.200 de euro, in timp ce pentru liftingul mamar preturile sunt similare.

De asemenea, o alta interventie la care apeleaza femeile este liposuctia, care ne scapa de grasimea in plus fara a mai fi nevoie de nicio dieta. Preturile difera in functie de zona in care se doreste insa la unele clinici incep de la 800 de lei per zona, iar la altele de la 600 de euro si pot ajunge pana la 1.400 de euro. Probabil ca liposuctia nu va fi de ajuns, astfel ca specialistul va recomanda si abdominoplastia, adica o interventie prin care este indepartat sortul abdominal, ce costa in jur de 2.000 – 2.500 de euro…

Nici rinoplastia nu este evitata de femei, tot mai multe dintre ele apeland la aceasta interventie. La diferite clinici din Romania preturile incep de la 1.200 de euro si ajung cu usurinta si pana la 2.800 de euro in functie de complexitatea lucrarii.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies