HomeSANATATEMEDICINA NATURISTA Tratamente naturiste pentru cancer la colon

Tratamente naturiste pentru cancer la colon

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,6K views
Tratamente-naturiste-pentru-cancer-la-colon in MEDICINA NATURISTA

Tratamentele naturiste pentru cancer la colon sunt funcționale pentru oamenii care descoperă boala mai repede. Majoritatea simptomelor bolii sunt banale, anemia, scăderea în greutate, iar multe persoane nu le iau în serios și depistează cancerul târziu. De aceea, e bine să se facă un control de rutină o dată la două luni.

Tratamente naturiste pentru cancer la colon

Tratamentele naturiste pentru cancer la colon se fac cel mai des sub forma ceaiurilor din plante. Se găsesc și în farmaciile naturiste, dar pot fi preparate și acasă. Mai întâi, se recomandă să se facă o ecografie, pentru că e important să se știe în ce stadiu este cancerul.

Ceapa

Proprietățile naturale din ceapă reduc numărul de celule canceroase din tractul intestinal. Tratamentul naturist pentru cancer la colon din ceapă se prepară prin fierberea plantei. Se beau trei cești pe zi din acest lichid.

Usturoi

Beneficiile terapeutice ale usturoiului pot sunt folosite atât ca tratament naturist pentru cancerul la colon, cât și pentru prevenirea bolii. Usturoiul scade nivelul colesterolului din sânge și crește imunitatea organismului.

Semințele de in

Semințele de in conțin o sursă importantă de ulei. Semințele maro sau galbene sunt foarte bune pentru tratamente naturiste împotriva cancerului la colon și sunt bogate în proteine. Aceste semințe sunt bogate în Omega-3, acizi grași, minerale, vitamine și acid alfa, care ajută la refacerea colonului.

Ceaiul verde

Această licoare minune este cunoscută de toți drept un tratament naturist nu doar pentru cancerul la colon, ci pentru orice tip de boală. Are în compoziție antioxidanți care distrug celulele canceroase. Nu afectează organismul și nu își pierde proprietățile vindecătoare prin fierbere.

Vitamina D

Studiile arată că vitamina D lungește viața și înlătură posibilitatea dezvoltării cancerului. Se recomandă cura cu vitamina D ca și tratament naturist împotriva cancerului la colon, pentru că înlătură celulele canceroase și curăță intestinele de bacterii.

Urzica

Urzica este folosită ca tratament naturist pentru cancerul la colon, deoarece eliberează stresul din organism și păstrează puternic sistemul imunitar. Un organism stresat este expus în special dezvoltării cancerului la colon. Urzica are în compoziție multe vitamine și minerale care țin la distanță cancerul.

Mâncarea bogată în fibre

Este esențial ca mesele noastre să conțină cât mai multe legume și fructe crude, care sunt capabile să lupte împotriva cancerului la colon. Sănătatea ne este foarte influențată de ceea ce mâncăm, iar o masă bogată în grăsimi nesănătoase nu ne poate face bine. Celulele canceroase tind să se răspândească în prezența mâncării nesănătoase.

Ridichea

Ridichile sunt pline de acid folic și vitamina C, astfel ca reprezinta un tratament naturist pentru cancerul la colon. Mulți oameni nu înțeleg, dar ridichile oferă mulți nutrienți sănătoși. Nu doar rădăcinile sunt consumabile, ci și frunzele, pentru că au în compoziție mai multe vitamine, proteine și calciu decât planta în sine…

Antocianii din compoziția ridichilor sunt coloranți naturali care protejează inima și intestinele. Ridichea poate fi considerată o opțiune de gustare când simți nevoia de a ronțăi ceva. Ridichea conține un gram de fibre; chiar dacă nu pare mult, este cantitatea zilnică recomandată de medici.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed