HomeSANATATEsanatatea intima Dr. Oz ne prezinta cateva alimente cu efect afrodiziac

Dr. Oz ne prezinta cateva alimente cu efect afrodiziac

autor Elena Yvette
897 views 2 minute timp de citit

I se poate intampla oricui sa nu aiba prea mult chef de sex, dar, din fericire, exista unele metode simple care iti vor stimula aceasta pofta. Dr. Oz ne prezinta cateva alimente cu efect afrodiziac.

Dr. Oz

Semintele de dovleac
Acestea contin zinc, care este cunoscut si ca un mineral ce creste apetitul sexual. Femeile cu un libido crescut au un nivel de testosteron mai ridicat, iar acesta se poate mari printr-o „portie” de zinc. O cescuta cu seminte de dovleac iti poate asigura aceasta „portie” pe care o doresti.

Pepenele rosu
Ingredientele din pepenele rosu au efecte similare cu cele ale pastilei albastre, pentru ca relaxeaza vasele de sange si accelereaza circulatia sanguina. Pe langa excitarea care va fi mai mare, la fel va fi si lubrifierea.

Capsunile cu ciocolata
Se stie ca ciocolata ce are peste 70% de cacao va creste nivelul dopaminei – un neurotransmitator care este responsabil pentru o senzatie euforica. Daca se amesteca ciocolata cu capsunile, va rezulta un plus de energie.

Halibutul
Va creste nivelul testosteronului, pentru ca are o concentratie mare de magneziu. In plus, datorita efectului magneziului, testosteronul se distribuie in sange si duce la cresterea poftei de sex.

Bananele
Acestea cresc si ele nivelul testosteronului, deoarece contin bromelina. Pe langa aceasta enzima, bananele mai contin vitamina B si potasiu, ce maresc rezistenta si asigura energia…

Sparanghelul
Acesta se afla pe primul loc al alimentelor afrodiziace, deoarece are un continut ridicat de acid folic, iar aceasta vitamina va regla productia de histamina, care este eliberata in timpul orgasmului.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed
Loading..