George Burcea a fost depistat cu noul coronavirus

Share

George Burcea s-a infectat cu noul coronavirus și, ieri, a oferit primele declarații despre acest incident. Actorul a dezvăluit că a vorbit cu toate persoanele cu care a intrat în contact, sugerându-le să se izoleze și să își facă testul, dacă apar simptomele specifice.

Zilele trecute, actorul a fost în vizită la cele două fiice ale sale, Ella și Clara. După ce primul test a ieșit pozitiv, bărbatul l-a făcut și pe al doilea, timp în care s-a izolat în casă, așteptând rezultatul final. Acum, toată lumea se întreabă dacă și Viviana, iubita sa, a fost depistată pozitiv.

„Așa este, am fost depistat cu noul virus, COVID-19. Vreau să vă asigur că mă simt bine, nu am niciun fel de simptome în acest moment și m-am izolat imediat, în casă. Totodată, i-am sunat pe toți cei cu care am intrat în contact și le-am spus despre rezultatul testului. Sunt optimist și sunt sigur că voi trece și peste această nouă provocare din viață cât se poate de rapid”, a spus Burcea, conform celor de la PRO TV.

Actorul a mai declarat că starea sa de sănătate a fost mereu bună, iar singura problemă cu care se confruntă este o maladie ușoară apărută în China anul trecut.

Posibilitatea ca și Viviana să fie infectată este foarte mare, deoarece, după ce au participat la Ferma, cei doi au început să petreacă foarte mult timp împreună. În urmă cu ceva timp, actorul nu e negat posibilitatea unei alte căsnicii, de data aceasta, alături de Viviana.

„Nu am vorbit lucrurile astea și asta mi se pare foarte tare! Noi nu am vorbit nimic despre ea și despre mine sau despre potențial noi. Îmi place foarte mult Viviana, dar, cum v-am spus și la începutul «Fermei»: eu mai am niște chestii de rezolvat acasă, așa că nu am dorit aici să fac un tămbălău și mega tămbălău. O să ajung acasă frumos, o să încerc să îmi rezolv treburile mele pe care le am cu cealaltă parte și, după aceea, să vedem dacă se poate naște ceva frumos, de ce nu? Viviana nu este o fată de rănit, Viviana nu este o fată de care să îți bați joc. Viviana este o fată pe care este nevoie să o iubești și să o protejezi și să ai nevoie… și să… să o aperi, știi?!”, a mărturisit actorul, conform celor de la cancan.ro…

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news