Homecompatibilitate zodii 26 august este ziua în care Mercur intră în Balanță. Zodiile care vor simți acest fenomen

26 august este ziua în care Mercur intră în Balanță. Zodiile care vor simți acest fenomen

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 702 views
26 august este ziua in care mercur intra in Balanta. Zodiile care vor simti acest fenomen
  • Acest fenomen are tendința să îi facă pe nativii celor 12 zodii, irascibili și indeciși
  • Reprezintă un dar, deoarece are rolul de a învăța pe fiecare semn astral, o lecție
  • Află cum afectează această schimbare astrologică, fiecare zodie în parte

Gemenii se răzgândesc foarte des. Scorpionii creează un echilibru între armonie și conflict. Capricornii nu reprezintă diplomația, pe parcursul acestui fenomen.

Berbec
Iau decizii atât de rapid, încât pare că nici nu gândesc înainte. Hotărârile pe care le iau în această perioadă, sunt ghidate de instincte. Nativii Berbec, sunt adesea direcți și sinceri, chiar dacă ce spun poate fi dureros, nu țin cont. Dacă vei intra în conflict cu ei, pe parcursul zilelor acestea, nu vei scăpa nevătămat.

Taur
Sunt extrem de încăpățânați, în general, dar sunt afectați și mai și, de acest fenomen, astfel încât, nu vei putea ajunge la un consens. Greșeala lor cea mai mare este că se lasă conduși de lene și nu termină sarcinile pe care le aveau de făcut. Au nevoie să fie ascultați, mai mult decât de obicei.

Gemeni
Par a ști totul despre toate, lucru care îi calcă pe nervi, pe cei din cecul lor de apropiați. În domeniul academic, sunt extrem de rapizi, legat de procesarea informației. Modul lor de a enunța lucrurile, pe parcursul desfășurării fenomenului astrologic menționat, se bazează pe propria logică, fapt care poate naște frustrări. Sunt indeciși, forțându-și limitele, complet în van.

Rac
Aceștia, își pun sufletul pe tavă și devin mai sensibili decât în mod normal. Adoptă două atitudini, aflate la poluri opuse, în discuții care nu le sunt pe plac, fie spun tot ce gândesc fără să mai fie timizi, fie sunt extrem de discreți. Dau impresia că nu le pasă despre ce vorbești, în momentul în care răspund greu la o întrebare. Lecția pe care o învață este despre ascultare și exprimarea corectă a emoțiilor.

Leu
Autoritari în dialog, au tendința de a-și intimida interlocutorul. Sunt genetic înzestrați cu arta persuasiunii, pe care o folosesc la maxim, în această perioadă. În funcție de încrederea pe care o are în sine, fiecare nativ Leu, se manifestă mai puternic în fața criticilor. Lecția numărul unu pe care o vor învăța fiind strâns legată de acceptarea părerilor negative.

Fecioară
Le place extrem de mult să țină minte lucruri, de care se pot folosi mai târziu, în favoarea lor. Nu sunt extrem de buni la a comunica în perioada curentă, ba chiar sunt mai neîndemânatici cu vorbele decât și-ar fi dorit. Sunt apreciați pentru calitatea lor de buni prieteni și pentru felul lor de a organiza lucrurile.

Balanță
Acest fenomen îi afectează în ceea ce privește comunicarea. Nu îi ascultă pe cei din jur, ci doar îi aud. Acest lucru îi fac să piardă prieteni. Au tendința de a fi corecți, prea sinceri și setați pe perfecțiune. Un lucru bun pentru nativii Balanță, este acela că au capacitatea de a privi obiectiv lucrurile, astfel încât pot lua decizii înțelepte și asumate.

Scorpion
Este atașat emoțional de fiecare obiect care îl înconjoară, lucru cu care nu ar trebui să se mândrească. A acumulat stres și oboseală, deoarece gândește foarte mult și observă lucruri pe care majoritatea nativilor, nu le văd. Își face rău analizând în exces gesturile partenerului. El va înțelege că nu este în regulă să intrigi și să îți creezi scenarii.

Săgetător
Își propun să se elibereze de gânditul în exces. Vor să fie relaxați, dar din păcate, această dorință rămâne la nivelul de aspirație, căci nu se pot opri din a despica firul în patru. Avantajul lor, este că știu foarte bine definiția pozitivității și fructifică acest atu la maxim, văzând în fiecare situație, un lucru bun. Învață cum să-și țină slăbiciunile și temerile sub control.

Capricorn
Nu iau pauze și nu sunt leneși, în această perioadă. Au o ușoară înclinație spre a judeca la prima vedere și de a-și face imediat păreri greșite despre persoanele cu care interacționează. Vor învăța cum să își controleze stările de iritare și de nervozitate. Dezvoltă, însă o teamă de a se exprima liber.

Vărsător
Sunt genul de persoane care trăiesc pentru a încălca regulile, iar fenomenul de Mercur aflat în Balanță, nu îi oprește din a fi mai acizi și mai porniți spre distrugere. Foarte ușor vor isca certuri, vor destrăma relații și vor încheia prietenii, doar pentru că asta simt să facă. Sunt detașați emoțional și din păcate, nu este o perioadă benefică pentru ei.

Pești
Destul de previzibili în ceea ce privește stările lor schimbătoare. Pot trece de la agonie la extaz, în orice clipă, dar îi poți controla foarte ușor. Sub acest fenomen nu sunt deloc protejați, iar manipulatorii devin manipulați. Adună foarte multă informație, dar nu o folosesc în scop util lor, ci aleg să își imagineze scenarii imposibil de realizat. Trăiesc în propria bulă, dar învață cum să fie mai buni prieteni…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed