Homecompatibilitate zodii Horoscopul chinezesc pentru luna Septembrie

Horoscopul chinezesc pentru luna Septembrie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 751 views
Horoscopul chinezesc pentru luna Septembrie

Predicțiile despre animalul tău din zodiacul chinezesc, pentru luna septembrie.

Șobolan
Te axezi pe studiu și pe o eventuală călătorie. Se zăresc anumite schimbări în ceea ce privește prieteniile și relațiile cu colegii de la job. Poate vă veți intersecta în contexte, care să vă facă să conștientizați că nu sunteți compatibili. Zilele ce urmează vin la pachet cu un puseu de energie, care te determină să o consumi, inevitabil. Să nu te surprindă dacă vei avea chef, dintr-odată, să deretici întreaga casă.

Bivol
E o perioadă potrivită să faci investiții importante. Vor apărea schimbări, generate de acțiunea aceasta de mutare a banilor dintr-o parte în alta. Îți vor fi înmânate sarcini la job, de care te ocupi cu meticulozitate. Acest lucru poate culmina cu o schimbare în grad, nu îți face mari speranțe, totuși. În ciuda acestui fapt, oamenii vor continua să se bazeze pe tine.

Tigru
În următoarele zile, se prea poate să te implici sentimental. Dacă nu profiți acum de ocazie, nu vei beneficia de alta prea curând. Vor apărea piedici în domeniul legal, în sensul că dacă vei vrea să îți schimbi pașaportul, nu îl vei putea găsi pe cel vechi, dacă vei vrea să semnezi un contract, greșești semnătura și altele. O energie mai puțin pozitivă, apare în casa ta, mare grijă.

Iepure
Simți nevoia permanentă de a curăța lucruri. Cureți bucătăria de zece ori înainte să fii sigur că ai terminat. Ești extrem de fixist și setat pe perfecțiune, lucru care aduce cu sine certuri în cuplu sau în familie. Poate ar fi bine să începi cursul acela de yoga sau să mergi la sală, pentru a putea să consumi energia pe care o ai. Aceasta îți creează probleme cu somnul.

Dragon
Romantismul își face puternic simțită prezența, automat și armonia în viața de cuplu. Pentru cei singuri, există posibilitatea să fii invitat în oraș sau să primești un mesaj, de la persoana pentru care nutrești sentimente. O colaborare sau relația profesională, cu unul dintre superiori, se destramă. Universul îi va ține pe restul departe, pentru a putea să conștientizezi puterea pe care ai îngropat-o.

Șarpe
În perioada următoare vor avea loc o serie de întâlniri cu membrii familiei, pe care nu i-ai mai văzut de ceva vreme. Persoane noi se alătură și te împrietenești de minune, cu acestea. Veți depăna amintiri și veți face o mulțime de fotografii. Un coleg sau un supervizor, îți stă în cale, dar nu îți face griji, Universul îl va înlătura pentru tine.

Cal
În zilele următoare, de-abia vei mai sta acasă. Ai acumulat suficienți bani cât să călătorești cât ți-ai propus. Vezi locuri noi, îți creezi amintiri de neuitat, cu cei dragi. Vor avea loc întâlniri de gradul zero, cu rude sau prieteni de care timpul, te-a îndepărtat. Dacă ești singur, cazi în mrejele cuiva, care deja este implicat într-o relație amoroasă.

Capră
Ai muncit mult pentru ce vei obține în această perioadă, în materie de job. Nu se oprește totul aici, urmează și alte oportunități, atât în acest plan, cât și în plan sentimental. Așa cum ești obișnuit, în momentul în care apar probleme la orizont, te relaxezi cu plimbări lungi, în natură. Lucru de evitat ar fi să fii deschis cu persoanele cu care de abia ai interacționat.

Maimuță
Îți este sugerat, să faci cât de multe lucruri poți, în perioada aceasta, deoarece cu cât sădești mai multe semințe cu atât fructele vor fi mai roditoare. Fie că vorbim despre căutarea unui job, a unei locuințe sau pur și simplu, bifezi mai multe sarcini la job, toate vor fi răsplătite cumva. Ești o fire inteligentă, dar care se plictisește repede, ai grijă cum te manifești față de partener.

Cocoș
Dacă ai posibilitatea să te relaxezi zilele acestea, fă-o. Ai nevoie de puțin aer curat și de persoana dragă, care să te bucure cu prezența sa. Ai fost plin de îndatoriri și foarte ocupat, este momentul ideal să pui ordine în viață și să te concentrezi mai mult pe sănătatea ta. Banii dispar cam ușor din portofel, poate ar fi bine să ții mai strâns de aceștia.

Câine
Foarte multe oferte de ieșiri și excursii te așteaptă, dar ești nevoit să le refuzi din pricina nenumăratelor sarcini și responsabilități pe care le ai la locul de muncă. Vei fi invitat, de asemenea, la evenimente în familie precum nunți, botezuri și altele, prilej nemaipomenit să îți faci prieteni și să îți revezi rudele îndepărtate.

Porc mistreț
În perioada următoare se întâmplă foarte mult în plan profesional. Serviciile tale sunt la mare căutare, așadar ești solicitat la maxim. De apreciat, este felul remarcabil prin care alternezi viața privată cu cea de la locul de muncă. Îți dezvolți latura spirituală, lucru care aduce cu sine armonie și liniște sufletească…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed