3 zodii vor fi trădate în această săptămână

Share

Zodiile vor avea parte de schimbări importante din punct de vedere sentimental. Fecioarele vor pune piciorul în prag, scorpionii se vor apropia și mai mult de partener, iar capricornii vor cere socoteală partenerului de cuplu.

Berbec
Berbecii vor reuși să ajungă la un numitor comun cu partenerul de cuplu, după ce au trecut prin discuții aprinse destul de mult timp. Nativii vor înțelege și punctul de vedere al partenerului și vor acționa în consecință.

Taur
Taurii vor avea parte de schimbări importante din punct de vedere sentimental, deoarece vor decide să aibă o discuție serioasă cu actualul partener de cuplu. Nativii sunt conștienți că situația scârțâie de ceva timp și vor să facă ceva în această privință.

Gemeni
Gemenii vor avea parte de schimbări importante în cuplu în momentul în care vor decide să nu mai rămână în relația în care nu sunt fericiți. Nativii nu se mai tem de schimbare și sunt pregătiți pentru a face tot ceea ce este nevoie pentru a fi fericiți.

Rac
Racii vor avea parte de schimbări importante în relația de cuplu, deoarece vor înțelege unde au greșit și vor acționa pentru a repara toată situația. În acest fel, lucrurile se vor așeza mult mai bine pentru ei.

Leu
Leii vor avea parte de schimbări importante din momentul în care vor decide să-și pună și partenerul pe primul loc. Leii nu se vor mai gândi doar la ei de aici înainte și vor face în așa fel încât să fie bine pentru toată lumea.

Fecioară
Fecioarele vor avea parte de schimbări importante în cuplu, în momentul în care vor pune piciorul în prag și nu îi vor mai permite partenerului să le trateze cu inferioritate. Nativii vor spune lucrurilor pe nume și se vor bucura de o perioadă liniștită.

Balanță
Balanțele vor avea parte de schimbări importante din momentul în care vor decide să nu mai lase de la ele, atunci când nu este cazul. Nativii au văzut că unii oameni profită de ei, în special partenerul de cuplu.

Scorpion
Scorpionii vor avea parte de schimbări importante în relația de cuplu, deoarece un eveniment care va avea loc îi va apropia și mai mult de partener. Aceștia vor începe o perioadă benefică pentru ei din punct de vedere sentimental.

Săgetător
Săgetătorii vor avea parte de schimbări importante în cuplu din momentul în care își vor cere drepturile. Nativii vor spune clar și răspicat ceea ce îi deranjează, pentru că astfel de situații să nu se mai întâmple.

Capricorn
Capricornii vor avea parte de schimbări importante din momentul în care îi vor cere socoteală partenerului de cuplu în legătură cu toate momentele neplăcute prin care au trecut din cauza lui. Situația se va schimba radical între capricorni și parteneri.

Vărsător
Vărsătorii vor avea parte de schimbări importante din punct de vedere sentimental în momentul în care vor decide să își deschidă inima și să nu mai fugă de o posibilă relație de cuplu.

Pești
Peștii vor avea parte de schimbări importante din punct de vedere sentimental, deoarece se vor bucura de momente foarte frumoase petrecute alături de partenerul de cuplu. Nativii se vor apropia mult mai mult și îi vor face acestuia o surpriză de zile mari…


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news