Homecompatibilitate zodii 3 zodii vor putea să își îndeplinească rezoluțiile pe anul 2023 până la sfârșitul lunii februarie

3 zodii vor putea să își îndeplinească rezoluțiile pe anul 2023 până la sfârșitul lunii februarie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 590 views
3 zodii vor putea sa isi indeplineasca rezolutiile pe anul 2023 pana la sfarsitul lunii februarie
  • Scorpionii vor începe să fie mai pasionali în relația de cuplu
  • Vărsătorii vor întâmpina unele probleme de comunicare
  • Peștii vor decide să își mai micșoreze anturajul

Gemenii nu aveau multe rezoluții pe anul 2023, deoarece acestea erau puține, dar cele mai importante, Racii își făcuseră anumite rezoluții din punct de vedere financiar și vor avea oportunitatea de a le vedea cum devin realitate, iar Săgetătorii și-au făcut o listă destul de lungă de rezoluții și au crezut că anul 2023 nu va fi suficient pentru a o îndeplini.

Berbec
Berbecii își vor da seama că o achiziție pe care vor să o facă nu va reprezenta nicio investiție pentru ei, așa că vor renunța la tot, chiar pe ultima sută de metri.

Taur
Taurii vor primi toată susținerea de care au nevoie din partea prietenilor în momentul în care vor trebui să se apere în fața unei nedreptăți care le-a fost făcută.

Gemeni
Gemenii nu aveau multe rezoluții pe anul 2023, deoarece acestea erau puține, dar cele mai importante. Deoarece au avut foarte multă voință și au început cu dreptul, până la finalul lunii, nativii își vor vedea visul cu ochii.

Rac
Racii își făcuseră anumite rezoluții din punct de vedere financiar și vor avea oportunitatea de a le vedea cum devin realitate. Totul se va datora unui ajutor pe care l-au primit.

Leu
Leii vor decide să se reinventeze, deoarece s-au plictisit de ceea ce au tot făcut până acum, așa că vor căuta să devină o nouă versiune a lor.

Fecioară
Fecioarele vor avea oportunitatea de a semna contractul mult dorit, acesta reprezentând cea mai mare dorință a nativilor. După o lungă așteptare, aceștia vor putea sărbători, în final.

Balanță
Balanțele s-ar putea să plece de lângă partenerul de cuplu fix atunci când acesta va avea cea mai mare nevoie de ele. Nativii nu stau deloc bine cu răbdarea și au impresia că totul merge în defavoarea lor.

Scorpion
Scorpionii vor începe să fie mai pasionali în relația de cuplu, ceea ce îl va face și pe partener să schimbe foaia în bine. Nativii vor reuși să rezolve, în acest fel, o mare parte din problemele care le tot dădeau târcoale.

Săgetător
Săgetătorii și-au făcut o listă destul de lungă de rezoluții și au crezut că anul 2023 nu va fi suficient pentru a o îndeplini. Deoarece prima rezoluție era cea mai importantă, iar celelalte erau legate direct de ea, toate se vor îndeplini una după alta.

Capricorn
Capricornii vor avea oportunitatea de a-și îndeplini dorințele pe care le aveau stabilite pentru anul curent, imediat ce își vor da frâu liber imaginației.

Vărsător
Vărsătorii vor întâmpina unele probleme de comunicare, deoarece se vor grăbi să se dea cu părerea, în loc să asculte totul până la capăt. Nativii vor fi trași la răspundere, însă vor ști imediat cum să iasă din încurcătură.

Pești
Peștii vor decide să își mai micșoreze anturajul, deoarece consideră că au ajuns la vârsta la care nu mai contează câți oameni au în jurul lor, ci calitatea acestora.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed