Homecompatibilitate zodii 4 zodii fac compromisuri grave, ca să câștige bani sau să fie promovați. Berbecii își doresc atât de mult să fie promovați, încât vor lua o decizie neașteptată

4 zodii fac compromisuri grave, ca să câștige bani sau să fie promovați. Berbecii își doresc atât de mult să fie promovați, încât vor lua o decizie neașteptată

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 949 views 2 minute timp de citit
4 zodii fac compromisuri grave, ca sa castige bani sau sa fie promovati. Berbecii isi doresc atat de mult sa fie promovati, incat vor lua o decizie neasteptata

Berbecii își doresc atât de mult să fie promovați, încât vor lua o decizie neașteptată, săgetătorii vor flirta cu unii dintre superiorii lor, iar capricornii, pentru a câștiga banii pe care îi doresc, vor decide să dea o țeapă.

Berbec
Berbecii își doresc atât de mult să fie promovați, încât vor lua o decizie neașteptată. Aceștia vor fura ideile unui coleg și le vor pune în aplicare, ca și când ar fi ale lor.

Taur
Taurii vor avea un program destul de încărcat, dar care, la final, îi va mulțumi. Nativii vor reuși să obțină tot ceea ce și-au propus, ba chiar mai mult, deoarece eforturile lor vor fi mult răsplătite.

Gemeni
Gemenii vor primi mai multe șanse de a răscumpăra o greșeală pe care au făcut-o și se vor folosi de ele, pentru a readuce lucrurile la normal. Nativii își doresc ca totul să revină la normal.

Rac
Racii vor deborda de energie, ceea ce le va permite nativilor să facă toate lucrurile pe care le aveau stabilite. Nativii se vor bucura și de ajutor din partea celor dragi, iar totul va merge mult mai rapid.

Leu
Leii vor fi atât de concentrați pe ceea ce vor avea de făcut, încât vor uita de unele programări pe care le aveau stabilite. Indiferent de natura acestora, nativii vor fi luați prin surprindere atunci când li se va reaminti de ele.

Fecioară
Fecioarele vor decide să facă ceva ce nu le stă în caracter, pentru a reuși să câștige mai mulți bani. Aceștia se vor îndrepta către idei de afaceri ce le pot aduce anumite probleme legale.

Balanță
Balanțele vor primi o veste cu totul și cu totul neașteptată, dar care le va ajuta să se maturizeze. Nativii o vor primi cu brațele deschise, deoarece conștientizează importanța ei.

Scorpion
Scorpionii vor primi fel de fel de oportunități pe plan personal de care vor ține cont și pe care le vor pune în aplicare. Nativii știu foarte bine ce traseu și-au stabilit și nu vor să se abată de la el.

Săgetător
Săgetătorii vor flirta cu unii dintre superiorii lor, pentru a se asigura că, în acest fel, vor ajunge acolo unde își doresc. Cu greu nativii se vor da pe brazdă.

Capricorn
Capricornii, pentru a câștiga banii pe care îi doresc, vor decide să dea o țeapă unei persoane apropiate. Aceștia vor cere niște bani împrumut, dar vor motiva această nevoie printr-o problemă care nu există.

Vărsător
Vărsătorii vor spune un adevăr pe care l-au ținut ascuns destul de multă vreme, deoarece nu au știut cum vor reacționa cei din jur. În cele din urmă, nativii își vor da seama că nu mai au de ce să ascundă gunoiul sub preș și vor spune lucrurilor pe nume.

Pești
Peștii vor învăța o lecție importantă din comportamentul unei anumite persoane și vor înțelege atât ceea ce trebuie să facă, dar vor înțelege și cât este de importantă motivația în a reuși să își îndeplinească dorințele…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed