Homecompatibilitate zodii 4 zodii influențate de Luna Nouă în Decembrie

4 zodii influențate de Luna Nouă în Decembrie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 461 views
4 zodii influentate de Luna Noua in Decembrie
  • Berbecii simt că ceva important urmează să se întâmple în viața lor
  • Gemenii sunt gata să o ia de la început
  • Leii vor avea tendința de a amâna anumite lucruri pe care le au de făcut

Taurii vor începe să facă mai multe fapte bune, Racii vor fi influențați în bine, Balanțele își vor da frâu liber imaginației.

Berbec
Berbecii simt că ceva important urmează să se întâmple în viața lor, motiv pentru care vor încerca să-și dea seama despre ce este vorba, pentru a face pregătirile necesare, în avans.

Taur
Taurii vor fi influențați de Luna Nouă și vor începe să facă mai multe fapte bune, punând persoanele din jur pe primul loc. Nativii vor începe să facă mai multe acte de caritate și de aici înainte.

Gemeni
Gemenii sunt gata să o ia de la început, însă au nevoie să știe că drumul pe care vor începe să meargă va fi cel corect. Aceștia își doresc foarte mult să nu dea greș și vor să reușească tot ceea ce și-au propus.

Rac
Racii vor fi influențați în bine, ceea ce le va permite acestora să adopte o atitudine mult mai pozitivă asupra lucrurilor care se vor întâmpla în viața lor. Nativii vor începe să se gândească mult mai mult la lucrurile pe care le vor face pe viitor.

Leu
Leii vor avea tendința de a amâna anumite lucruri pe care le au de făcut, deoarece consideră că nu sunt suficient de importante cât pentru a le acorda atenție. Chiar și așa, nativii trebuie să-și dea seama că tot ei le vor avea de rezolvat și mai târziu.

Fecioară
Fecioarele vor începe să fie mai curajoase, lucru ce le va permite acestora să pună piciorul în prag, atunci când este nevoie și să își ceară drepturile. În special când va veni vorba de locul de muncă, nativii vor ști cum să pună problema atunci când vor fi neîndreptățiți.

Balanță
Balanțele vor fi influențate pozitiv de către Luna Nouă și își vor da frâu liber imaginației, reușind să creeze lucruri de care nici măcar nu știu că sunt capabile.

Scorpion
Scorpionii nu vor mai ezita din a face lucrurile la care se gândesc de multă vreme și vor înțelege că pot obține ceea ce își doresc, doar dacă vor pune osul la treabă, căci nimic nu se va întâmpla de la sine.

Săgetător
Săgetătorii își vor reevalua viața, deoarece consideră că au făcut unele greșeli ce neapărat ar trebui să fie remediate. Aceștia sunt conștienți și de faptul că timpul nu este în favoarea lor.

Capricorn
Capricornii vor fi influențați și ei de către Luna Nouă și vor decide să ia viața de la capăt, oricât de mult ar trebui să se sacrifice. Nativii vor trebui și să iasă din zona de confort, ceea ce le va permite acestora să își depășească limitele.

Vărsător
Vărsătorii vor avea parte de unele surprize ieșite din comun, de care nu au mai avut parte până acum, dar care îi vor face să aibă mai multă încredere în ceea ce se va întâmpla de aici înainte.

Pești
Peștii vor înțelege că toate lucrurile sunt stabilite dinainte și că astrele lucrează în favoarea lor. Nativii vor vedea că nu există coincidențe, ci este vorba doar de modul în care astrele lucrează pentru ei.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed