Homecompatibilitate zodii Sfârșitul de săptămână vine cu schimbări pentru Raci, Lei, Săgetători și încă 4 zodii

Sfârșitul de săptămână vine cu schimbări pentru Raci, Lei, Săgetători și încă 4 zodii

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 830 views
Sfarsitul de saptamana vine cu schimbari pentru Raci, Lei, Sagetatori si inca 4 zodii
  • Trăiri intense și dorințe declanșatoare de procese și acțiuni
  • Nativii Berbec, Taur și Gemeni resimt stări și frici nejustificate
  • Apar modificări importante

Berbec
Sfârșitul acestei săptămâni, permite Berbecilor care se simt obosiți și slăbiți să găsească echilibrul și pacea interioară prin desfășurarea unor activități relaxante atât în singurătate cât și în prezența celor dragi. O plimbare sau doar câteva ore de liniște pot face minuni. Există șansa unor câștiguri considerabile la locul de muncă. Ai grijă de sănătatea ta și evită excesele de orice natură! Pândesc evenimente neașteptate din partea celor ce nu te agreează.

Taur
Păstrează pentru această zi câteva momente alături de partenerul de viață, cu care vor exista discuții nu prea plăcute ce trebuie atenuate. În principal te interesează locul de muncă și veniturile aferente din acesta. Pe plan profesional, vei fi supus unor încercări, iar tu te vei strădui să dovedești că meriți mărirea salariului. Ai grijă la programul pe care îl ai. Extenuarea nu este soluția, mai ales în această perioadă în care sănătatea este fragilă. Distracția este punctul forte în perioada care urmează, sfârșitul de săptămâna fiind perfect pentru echilibrarea celor trăite.

Gemeni
Această zi este potrivită pentru a-ți selecta prioritățile. Sănătatea este primordială, deci îngrijește-te și fii prudent. Este posibil să fii antrenat într-un conflict cu partenerul de viață sau cu cei dragi, deci este timpul pentru niște discuții importante pe tema lucrurilor esențiale din viața de zi cu zi. Pe plan profesional, te afli într-o continuă ascensiune.

Rac
În relațiile sentimentale pot apărea discuții contradictorii, care nu se vor putea rezolva până nu vei realiza că nu totul este după cum vrei tu. Este necesar să asculți și părerile celorlalți! Atenție la partea spirituală! Renunță la încăpățânare și îndepărtează-te de vicii. În plan relațional, vei întâmpina multe probleme , dar cu calm și răbdare se vor rezolva. Nu grăbi niciun proces la care ești supus!

Leu
Problemele de natură materială se vor putea rezolva dacă vei permite să fie administrate atât de tine, cât și de cei dragi, de familie sau prietenii care îți vor oferi ajutorul și sprijinul. Se recomandă atenție cu privire la treburile gospodărești. Ești pândit de accidente!

Fecioară
Se întrezăresc întâlniri și dialoguri fondate pe demersurile realizate pentru rezolvarea unor situații de urgență în familie. Se pregătesc ieșiri și aventuri care vor avea loc în decursul acestei luni. Alege prioritățile și evenimentele la care vei dori să participi și gestionează atent partea materială. Confortul casei îți este de bun augur în această zi!

Balanță
Sunt șanse foarte mari să primești bani sau să primești vești despre o moștenire. Evită cheltuielile extravagante și fără necesitate, dar nu ezita să îți exprimi dorințele și să te răsfeți din când în când. Ai putea primi vești importante despre ce se întâmplă la locul de muncă, precum o mărire sau o avansare în post. În acest sfârșit de săptămână se va observa cine îți este alături și cine nu, fiind un moment prielnic de a-ți pune ordine în gânduri.

Scorpion
Weekendul acesta, mai precis ziua de Duminică, rezerv-o numai pentru tine. Este oportun să înșirui gândurile și emoțiile pe o foaie pentru a reuși să înțelegi ceea ce te macină cu adevărat. Dacă situația nu îți permite să fii singur, bucură-te de clipe liniștite, fără zarvă în jurul tău, chiar și înconjurat de alte persoane. Reprezintă o perioadă bună pentru a te gândi la viața ta și pentru a-ți descoperi slăbiciunile și temerile. Este chiar un moment prielnic pentru a trece peste un impediment din viața ta și pentru a găsi pacea interioară necesară fiecăruia. Pe plan relațional, nu te avânta prea mult pentru a evita să fii rănit. Pregătește-te să renunți la tot ceea ce îți face rău.

Săgetător
Deși ești un nativ căruia îi place să călătorească, în acest weekend este recomandat să stai în casă sau într-un mediu cunoscut, care nu te va supune la schimbări bruște de situație. Este recomandat să te ferești de necunoscut și să te apropii cât mai mult de latura sigură a vieții. Este o perioadă prielnică meditației pentru ceea ce înseamnă viitorul și ce dorești de la viață. Ascultă sfaturile celor dragi și renunță la încăpățânare și orgoliu. Viciile te pot duce într-un scenariu nefast!

Capricorn
Este o perioadă bună pentru a da deoparte o suma de bani și accepta responsabilitățile. Renunță la propriile prejudecăți și nu te mai învinovăți dacă ceva nu a mers așa cum ți-ai propus. Fii mai deschis la noi concepte și propuneri. Sunt șanse să cunoști pe cineva care îți va deveni foarte drag în viitorul apropiat.

Vărsător
Vei petrece mult timp alături de familie în această perioadă, deci fii atent la comportamentul tău cu ceilalți, căci este posibil să spui cu ușurință lucruri greu de digerat de lumea din jurul tău. Fii cât mai retras și nu ieși în evidență, fii discret și nu îți etala acțiunile deoarece pot deveni evenimente declanșatoare pentru diferite conflicte. Îndreaptă-te către arta confesiunii și nu ezita să împărtășești cu cei dragi ce te frământă. Acceptă că ai nevoie de ajutor. În plan material, vei avea parte de multe câștiguri.

Pești
Semn de apă, nativii din Pești vor oscila în această zi de la bine la rău, vor trece prin stări diverse și vor avea nevoie de confirmarea cuiva că au făcut alegerile corecte. Nu judeca viețile celorlalți și învață să ignori ceea ce te afectează. Învață să îți controlezi gândurile și reacțiile și stai departe de ceea ce este toxic pentru sufletul tău. Ia în calcul și o posibilă călătorie…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed