Homecompatibilitate zodii 5 zodii afectate de Venus în Rac. Avertismente și sfaturi utile din partea astrologilor

5 zodii afectate de Venus în Rac. Avertismente și sfaturi utile din partea astrologilor

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 581 views 4 minute timp de citit
5 zodii afectate de Venus in Rac. Avertismente si sfaturi utile din partea astrologilor
  • 5 zodii afectate de Venus în Rac
  • Ce efect va avea Venus asupra zodiei tale
  • Avertismente din partea astrologilor

Venus, cunoscută și sub numele de planeta iubirii evidențiază empatia, emoția și sensibilitatea. Venus în rac ne învață cum să ne exteriorizăm sentimentele.

Taurii și fecioarele sunt frământați de evenimente și întâmplări din trecut iar scorpionii simt că a venit momentul pentru a face o schimbare importantă.

Berbec
Vei simți o nouă energie la locul de muncă. Multe proiecte care s-au aflat pe un teritoriu incert vor fi puse în practică și vor deschide ușa unui proiect măreț. Încearcă să te orientezi spre rezultate. Este un moment grozav să faci tot ce ți-ai dorit. Îți vei pune cariera pe primul loc în acest sezon.

Taur
Această perioadă va fi plină de întâlniri întâmplătoare dar și de un dor profund de trecut. Acest lucru nu este neapărat un lucru rău. Vei petrece ceva timp gândindu-te la relațiile nerezolvate care încă te frământă, dar încearcă să legi trecutul cu sfoară și lăsă-l să plece.

Gemeni
Relațiile tale, fie ele romantice sau platonice, te vor testa în această perioadă. Va trebui să ai multă răbdare și încearcă totuși să nu fii prea dur cu tine. Permite-ți să fii deschis și să îți împărtășești trăirile pentru a nu suferi prea mult.

Rac
Amintește-ți să ai grijă de propria pace și bunăstare sufletească, deoarece îți va prinde bine. Ești foarte săritor în această perioadă și nu refuzi nici un prieten care îți cere ajutorul. Deși ești o persoană care își ia energia în principal de la ceilalți, vei observa cât de bine îți va prinde să îți dedici timp și pentru tine.

Leu
Dacă te-ai simțit epuizat la muncă în ultimul timp, totul se va schimba. În mare parte, este posibil să te fi simțit neinspirat. Poate te-ai îndoit chiar de capacitatea ta de a merge mai departe și de a reuși în anumite proiecte. Claritatea și siguranța vine în calea ta, deși îndoiala cu siguranță te-a schimbat. Te-a învățat ceva despre rezistență. Că ești mult mai rezistent decât credeai că ești.

Fecioară
Evenimentele și întâmplările din trecut te vor ispiti în această toamnă. Te vei trezi că te gândești obsesiv la relații care nu au funcționat și s-ar putea chiar să te întâlnești cu unul sau doi foști parteneri. Gândește-te la el ca la universul care îți testează voința, care este puternică. Cu siguranță ai învățat din greșelile tale. Nu te gândi să dai înapoi. S-ar putea să te simți singur, dar asta nu înseamnă că trebuie să cucerești o iubire trecută. Amintește-ți că totul necesită timp și o credință lentă, de construcție.

Balanță
De ceva vreme simți s-ar putea să nu fii pe calea cea bună. Ai pus la îndoială totul – unde locuiești, unde lucrezi, cu cine ești – și nu ai fost complet sigur dacă lucrurile merg așa cum vrei tu, dar treptat se vor atenua unele dintre aceste tensiuni. Vei putea avea siguranța că, în cea mai mare parte, deja faci lucrurile care te vor face să crești și să fii fericit. Tu ești puternic și la fel și puterile tale intuitive. Vei ști mereu ce este mai bine pentru tine.

Scorpion
Odată cu trecerea timpului, vei simți că a sosit momentul tău pentru a face o schimbare. Aceasta ar putea însemna o mutare, o nouă relație (sau o nouă fază a uneia existente) sau pur și simplu o schimbare a priorităților tale. Orice ai face, nu te uita înapoi în trecut. Îmbrățișează viitorul împreună cu toate lucrurile bune pe care le va aduce.

Săgetător
În ultimul timp ai preferat să nu îți expui realizările și ai observat că oamenii nu îți oferă respectul pe care îl meriți. Acum este timpul tău să strălucești și să lași lumea să vadă tot ceea ce ai realizat. Te vei simți mândru de tine pentru tot ceea ce ai realizat și aceste sentimente pozitive vor alimenta probabil mai multe realizări fantastice în viitor.

Capricorn
Te lovești de o perioadă în care te gândești la dragoste, în special la relațiile din trecut. Ai tendința de a analiza ce s-a întâmplat și ce a făcut ca acele relații să nu funcționeze sau să eșueze. Analizarea acestor momente poate fi bună, dar nu le lăsa să învingă locul în care te afli în prezent în ceea ce privește dragostea.

Vărsător
Totul în această perioadă poate fi copleșitor, dar mai ales acum te simți destul de depășit de anumite situații. Fă-ți timp acum pentru a te concentra asupra ta și asupra obiectivelor tale pentru viitor. Încearcă să nu te pierzi în așteptările celorlalți de la tine și chiar în propriile așteptări. În schimb, gândește-te la ce vrei cu adevărat de la viață și la cine vrei să facă parte din ea.

Pești
Aceasta este o perioadă foarte solicitantă pentru tine. Indiferent dacă ești într-o poveste de dragoste nouă sau veche, se va simți exact ca o aventură. Te vei simți mai inspirat să trăiești pe deplin viața de zi cu zi în timp ce ești infuzat cu energie romantică…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed