Home compatibilitate zodii 5 zodii au o perioadă conflictuală. Săgetătorii au multe tensiuni la muncă

5 zodii au o perioadă conflictuală. Săgetătorii au multe tensiuni la muncă

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 611 views
5 zodii au o perioada conflictuala. Sagetatorii au multe tensiuni la munca
  • Berbecii își vor schimba foarte tare modul în care vor gândi
  • Leii vor vedea cum sufletul lor începe să se liniștească
  • Vărsătorii vor avea parte de discuții aprinse cu partenerul de cuplu

Gemenii vor avea parte de unele discuții aprinse cu membrii familiei, Săgetătorii vor întâmpina unele tensiuni la locul de muncă, iar Capricornii vor avea parte de discuții extrem de tensionate cu toți oamenii din jurul lor.

Berbec
Berbecii își vor schimba foarte tare modul în care vor gândi și vor începe să fie mult mai maturi și mai optimiști în încercarea de a nu mai cădea pradă sentimentelor negative.

Taur
Taurii vor vedea cum prietenii lor vor continua să vină la ei pentru a le cere un sfat, întrucât aceștia trec prin momente tensionate pe care nu știu cum să le gestioneze de unii singuri.

Gemeni
Gemenii vor avea parte de unele discuții aprinse cu membrii familiei, deoarece nativii vor fi luați la rost, pentru că nu au aceleași opinii precum ceilalți. Deși nativii au dreptate, își vor da seama că nu au sorți de izbândă.

Rac
Racii vor avea de achitat anumite cheltuieli care au rămas restante, după ce au decis să folosească banii în alte scopuri. Nativii vor putea să răsufle ușurați, întrucât vor primi un ajutor din partea unor persoane dragi.

Leu
Leii vor vedea cum sufletul lor începe să se liniștească și cum nu vor mai trebui să aibă de-a face cu persoane care să încerce să le pună bețe în roate necondiționat.

Fecioară
Fecioarele își vor găsi mai multe activități pe care să le poată face în casă, deoarece vor să își ia gândul de la momentele agitate de care au parte la locul de muncă, iar cea mai bună modalitate prin care să se liniștească va fi o curățenie generală.

Balanță
Balanțele trec și ele printr-o perioadă conflictuală, deoarece sunt nevoite să încerce să-și facă dreptate într-o mulțime de oameni care i critică în mod constant.

Scorpion
Scorpionii vor încerca să negocieze anumite recompense pe care să le primească, deși totul va fi în glumă. Nativii își vor face treaba fără nici-o așteptare, însă, vor încerca să facă haz de necaz.

Săgetător
Săgetătorii vor întâmpina unele tensiuni la locul de muncă, deoarece vor trebui să facă munca altor colegi care o vor pasa cu foarte mare ușurință. Aceștia nu vor avea cu cine să se înțeleagă și vor trebui să tragă singur la căruță.

Capricorn
Capricornii vor avea parte de discuții extrem de tensionate cu toți oamenii din jurul lor, deoarece trec printr-o fază delicată și au impresia că toată lumea le-a pus gând rău.

Vărsător
Vărsătorii vor avea parte de discuții aprinse cu partenerul de cuplu și își vor menține ideile, fără să își dea seama că ei sunt cei din cauza cărora pornesc toate discuțiile.

Pești
Peștii vor traversa o perioadă conflictuală, întrucât vor avea parte de o discuție foarte aprinsă cu o persoană pe care o consideră prietenă. Aceștia își vor da seama de adevăratele intenții ale ei și o vor trage la răspundere imediat…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed