Homecompatibilitate zodii 5 zodii greu de iubit! Fecioara este prima in top

5 zodii greu de iubit! Fecioara este prima in top

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1.6K views 3 minute timp de citit
5 zodii greu de iubit

Atunci când ne îndrăgostim, suntem în stare să facem aproape orice, fără să ni se pară prea greu, pentru ca persoana iubită să fie fericită și împlinită alături de noi. Cu toate acestea, simțim că uneori eforturile noastre sunt în zadar, ne simțim neînțeleși și, poate, nedreptățiți.

Haideți să aflăm care sunt cele cinci zodii greu de iubit!

Fecioară

Fecioarele sunt greu de iubit însă cel mai greu este să ajungi să te apropii cu adevărat de ele. Sunt foarte pretențioase și au standarde destul de ridicate în ceea ce privește persoana de lângă ele. Nu acceptă cu ușurință pe oricine în viața lor și trebuie să fii foarte atent, deschis și grijuliu, dacă vrei să îl cucerești pe un nativ din zodia Fecioară. Le place să critice orice gest pe care îl găsesc nepotrivit și își vor analiza în detaliu persoana iubită. Vor încerca la nesfârșit să își corecteze partenerul și să-l schimbe, până va deveni partenerul visurilor lor!

Gemeni

Gemenii sunt extrem de schimbători și indeciși, iar asta îi face destul de greu de iubit. Când simți că te-ai apropiat cu adevărat de Geamăn și totul ar trebui să decurgă minunat, s-ar putea ca mofturile lui să-ți strice tot planul. Nu vei ști niciodată ce își doresc cu adevărat Gemenii de la partenerul de viață, dar asta nu o știu nici ei prea bine. Gemenii se supără atunci când nu le oferi ce își doresc și totodată sunt persoane care niciodată nu vor fi mulțumite cu ceea ce au. Vor fi mai mereu cu ochii în alte părți și interesați de ceea ce au alte persoane, decât de ceea ce au ei.

Scorpion

Scorpionii sunt extrem de sensibili, iubitori și pasionali, dar își doresc totul de la persoana de lângă ei. Pot deveni sufocanți și stresanți atunci când iubesc cu adevărat și îi pot îngrădi libertatea celuilalt, din cauza geloziei și posesivității. Sunt foarte imaturi emoțional și le este foarte greu să se stăpânească. Un Scorpion va vrea să îți stăpânească viața în totalitate și nu vei putea să îi ascunzi nimic, iar asta îl face destul de greu de iubit.

Leu

Leul poate fi la fel de greu de iubit ca Scorpionul, deoarece are caracteristici asemănătoare. Este orgolios, încăpățânat și, când vine vorba de o relație serioasă, Leii doresc ca acea persoană să li se ofere în totalitate. Leul dorește să fie lăudat constant, apreciat, iar atenția să fie setată asupra sa. Nu acceptă să i se spună când greșește și, mai mult decât atât, te va face pe tine să te simți vinovat, deoarece nu își recunoaște greșelile. Leilor le place să conducă și se consideră șefii într-o relație. Un Leu foarte rar își va cere scuze…

Capricorn

Capricornii nu au așteptări mari de la cel de lângă ei, preferă să aibă mai mult o relație bazată pe încredere și prietenie, decât o dragoste profundă. Sunt responsabili, te poți baza pe ei atunci când ai nevoie însă nu te vei simți destul de iubit și apreciat într-o relație cu un Capricorn. Nu sunt obișnuiți să își exprime sentimentele și de multe ori sunt reci când vine vorba de iubire.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed