Homecompatibilitate zodii 6 zodii au o săptămână stresantă, însă astrele au și vești bune

6 zodii au o săptămână stresantă, însă astrele au și vești bune

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 524 views
6 zodii au o saptamana stresanta, insa astrele au si vesti bune
  • Leii vor deveni mai introvertiți decât s-ar fi așteptat
  • Scorpionii îi vor privi pe cei din jur cum ajung în situații complicate
  • Peștii vor sta de vorbă cu copilul interior al lor

Gemenii vor avea parte de o săptămână destul de stresantă la locul de muncă, Racii au rămas pe cap cu toate sarcinile pe care cei din jur ar fi trebuit să le rezolve, iar Vărsători vor fi și ei extrem de stresați în această săptămână, deoarece nu au făcut toate lucrurile la timp.

Berbec
Berbecii vor sări în ajutorul unei persoane din familie care le va solicita acest lucru, deoarece simt că singură nu se poate descurca și vor să o ajute să mai scape de această povară.

Taur
Taurii se stresează foarte mult din cauza unei probleme care nici măcar nu a apărut din cauza lor, deoarece firea lor îi îndeamnă să ajute pe oricine are nevoie. Chiar dacă problema îi aparține unei persoane apropiate, nativii nu trebuie să facă mai mult decât ar putea.

Gemeni
Gemenii vor avea parte de o săptămână destul de stresantă la locul de muncă, însă nu trebuie să renunțe, întrucât totul va fi în favoarea lor. La finalul ei, nativii se vor putea bucura de o mărire salarială.

Rac
Racii au rămas pe cap cu toate sarcinile pe care cei din jur ar fi trebuit să le rezolve și nimeni altcineva nu va putea face acest lucru în locul lor. Nativii trebuie să își adune toate resursele și să se apuce de treabă, dar vor primi recompense pentru ceea ce vor face.

Leu
Leii vor deveni mai introvertiți decât s-ar fi așteptat, dar vor vedea că acest lucru le va prinde foarte bine, deoarece vor fi mai atenți la lucrurile pe care le vor dezvălui despre ei.

Fecioară
Fecioarele vor avea parte de o zi stresantă, deoarece persoanele din jur le vor cere să le ajute cu câte ceva, chiar dacă acest lucru presupune ca nativii să nu mai aibă timp și pentru ei.

Balanță
Balanțele au foarte mult de tras în această săptămână la locul de muncă, deoarece proiectele care le sunt atribuite sunt din ce în ce mai numeroase. Chiar și așa, vestea bună este că fiecare proiect rezolvat le va aduce nativilor câte un bonus financiar.

Scorpion
Scorpionii îi vor privi pe cei din jur cum ajung în situații complicate, pentru simplul fapt că nimeni nu vrea să acționeze așa cum ei îi sfătuiesc. În cele din urmă, persoanele din jur își vor da seama că intuiția nativilor nu a greșit nici de această dată.

Săgetător
Săgetătorii au o autoritate de care se vor folosi imediat, însă acest lucru va veni și cu foarte mult stres ca pachet, deoarece vor trebui să preia anumite responsabilități importante.

Capricorn
Capricornii vor fi mult mai concreți în legătură cu lucrurile pe care și le doresc și vor spune direct în față tot ceea ce au de zis, fără a mai încerca să menajeze pe cineva.

Vărsător
Vărsători vor fi și ei extrem de stresați în această săptămână, deoarece nu au făcut toate lucrurile la timp și toate se vor aduna acum. Cu toate acestea, nativii vor primi un mic ajutor, dar care se va simți mult mai puternic.

Pești
Peștii vor sta de vorbă cu copilul interior al lor și își vor da seama care sunt lucrurile de care au nevoie și vor acționa în consecință imediat, deoarece problemele din copilărie nu se vor rezolva singure…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed