6 zodii redescoperă sursa bucuriei lor și clarifică ce își doresc cu adevărat la nivel emoțional

Share

  • Berbecii se vor gândi serios la problemele pe care le au
  • Taurii vor încerca să își facă mai mult timp pentru ei
  • Gemenii vor începe să spună lucrurilor pe nume

Racii simt că nu sunt înțeleși în relație, balanțele au nevoie să aibă pe cineva alături de ele, motiv pentru care vor fi deschise noilor oportunități, iar scorpionii au nevoie, din punct de vedere emoțional, de tot sprijinul venit din partea persoanei iubite.

Berbec
Berbecii se vor gândi serios la problemele pe care le au, mai ales din cauza faptului că o persoană din jur le atrage atenția asupra unora pe care nu le-au conștientizat până acum. Nativii trebuie să găsească rapid o modalitate prin care să le încheie.

Taur
Taurii vor încerca să își facă mai mult timp pentru ei, deoarece își doresc să petreacă mai mult timp afară, socializând cu persoanele pe care le vor cunoaște atunci. Nativii vor să iasă din zona de confort și au nevoie de ceva care să îi stimuleze.

Gemeni
Gemenii vor începe să spună lucrurilor pe nume, deoarece simt că doar așa se vor putea face înțeleși mult mai repede. Aceștia au încercat să menajeze mai multe persoane, motiv pentru care nu au spus întotdeauna ceea ce i-a deranjat.

Rac
Racii simt că nu sunt înțeleși în relație și că partenerul de cuplu îi neglijează atunci când spun că au nevoie să vorbească cu cineva. Drept urmare, nativii vor purta o discuție serioasă cu partenerul, pentru a ști ce trebuie să facă în viitor.

Leu
Leii au chef să se distreze, motiv pentru care vor ieși în oraș și se vor distra exact ca în tinerețe. Nativii își vor „corupe” și prietenii apropiați, pentru a avea cu cine să se distreze și mai tare.

Fecioară
Fecioarele vor reuși să urce încă o treaptă socială, fiind o realizare la care au visat de multă vreme. Nativii vor înțelege cât de mult a contat implicarea de care au dat dovadă până acum și vor continua în aceeași manieră.

Balanță
Balanțele au nevoie să aibă pe cineva alături de ele, motiv pentru care vor fi deschise noilor oportunități. Nativii vor fi extrem de atenți, întrucât își doresc să nu mai aibă de suferit, chiar dacă vine vorba de persoanele pe care le-ar putea iubi.

Scorpion
Scorpionii au nevoie, din punct de vedere emoțional, de tot sprijinul venit din partea persoanei iubite. Aceștia simt că partenerul de cuplu nu este interesat de lucrurile prin care aceștia trec, motiv pentru care îi vor spune că îl simt destul de distant.

Săgetător
Săgetătorii vor începe să-și facă o lista priorităților, încât își doresc să se asigurec că vor face toate lucrurile și că nu vor uita absolut nimic.

Capricorn
Capricornii nu sunt siguri că sunt pregătiți pentru o nouă relație, deși simt că și-ar dori să facă acest pas. Cel mai bine este ca nativii să încerce să-și dea seama de motivul pentru care simt aceste lucruri și să rezolve problema ii sfatuie astrology.com.

Vărsător
Vărsătorii cred că sunt suficienți de maturi cât să poată controla viețile celor din jur. Chiar dacă unii dintre nativi au o vârstă onorabilă, acest lucru nu înseamnă că ideile lor se potrivesc în viața celor pe care vor să îi ajute.

Pești
Peștii au o nevoie emoțională destul de accentuată, iar aceasta se referă la nevoia de a ști că partenerul de cuplu este lângă ei, în permanență. Nativii vor cere acestuia să îi confirme că nu îi părăsi, indiferent de ceea ce se va întâmpla.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news