Homecompatibilitate zodii 6 zodii se desprind de lanțurile trecutului, găsind liniștea în înțelepciunea

6 zodii se desprind de lanțurile trecutului, găsind liniștea în înțelepciunea

autor Elena Yvette
2,3K views
6 zodii se desprind de lanțurile trecutului, găsind liniștea în înțelepciunea
  • Taurii vor primi încurajările de care au nevoie
  • Gemenii vor descoperi că sunt mult mai puternici decât au crezut
  • Racii vor relua legătura cu o persoană cu care au discutat în trecut

Leii sunt urmăriți de faptul că au greșit foarte mult față de o anumită persoană în trecut, scorpionii au făcut o greșeală peste care nu pot trece, iar vărsătorii trebuie să se desprindă de greșelile pe care le-au făcut în trecut.

Berbec
Berbecii vor vedea cum persoanele pe care le-au ajutat în trecut se întorc împotriva lor și vorbesc lucruri urâte despre ei. Aceștia nu se vor ierta, deoarece și în trecut, deși știau că persoanele nu sunt de încredere, le-au ajutat, dar nu vor continua așa la nesfârșit, motiv pentru care trebuie să lase totul în urmă.

Taur
Taurii vor primi încurajările de care au nevoie, pentru a trage la răspundere o persoană care le-a făcut mai multe lucruri rele. Aceștia nu au avut suficientă încredere în ei până acum și au lăsat-o să continue să se poarte urât.

Gemeni
Gemenii vor descoperi că sunt mult mai puternici decât au crezut, în momentul în care vor trebui să facă față unei situații dificile. Nativii vor veni cu o idee care va fi extrem de bună și care va da rezultate bune pe termen îndelungat.

Rac
Racii vor relua legătura cu o persoană cu care au discutat în trecut, deoarece au înțeles motivul care a stat în spatele acțiunii. Nativii au înțeles că totul a fost cauzat de lipsa de experiență.

Leu
Leii sunt urmăriți de faptul că au greșit foarte mult față de o anumită persoană în trecut, motiv pentru care nu pot trece deloc peste cele întâmplate. Dacă își doresc să le fie bine, nativii sunt sfătuiți să se ierte și să treacă peste, pentru a nu mai pune presiune și pe cei din jur.

Fecioară
Fecioarele vor trebui să rezolve unele sarcini extrem de importante și care le vor da destul de multe bătăi de cap. Nativii vor cere ajutorul, deoarece vor simți că nu se vor putea descurca de unii singuri.

Balanță
Balanțele vor conștientiza cu mult mai mare ușurință, ceea ce se întâmplă în jurul lor, deoarece nu se vor mai pierde atât de mult și vor reacționa imediat.

Scorpion
Scorpionii au făcut o greșeală peste care nu pot trece. Deși aceștia știu că au greșit tocmai din cauza faptului că nu au avut pe nimeni alături și s-au simțit singuri, nativii trebuie să accepte ceea ce au făcut și să țină cont de lecțiile învățate.

Săgetător
Săgetătorii au avut parte de unele dispute mai aprinse cu partenerul de cuplu, ceea ce i-a făcut pe aceștia să se distanțeze puțin de el. Așadar, nativii se vor gândi la modalități prin care să poată repara situația.

Capricorn
Capricornii simt că nu își mai văd capul de treabă, motiv pentru care vor claca din cauza oboselii. Aceștia vor trebui să ia o pauză, pentru ca lucrurile să nu degenereze.

Vărsător
Vărsătorii trebuie să se desprindă de greșelile pe care le-au făcut în trecut, chiar dacă este extrem de dureros să știe că au greșit. Nativii consideră că au greșit foarte mult față de propria persoană și s-au pedepsit o bună perioadă de timp, însă trebuie să depășească acest moment cât mai repede.

Pești
Peștii vor depune eforturi foarte mari pentru a reuși să restabilească armonia în cuplu, după ce și-au făcut partenerul să se simtă neglijat…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed