Homecompatibilitate zodii 6 zodii sunt de rea credință față de cei apropiați

6 zodii sunt de rea credință față de cei apropiați

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 673 views
6 zodii sunt de rea credinta fata de cei apropiati

Vezi care sunt cei de care trebuie să te ferești! Taurii vor fi zodiile în care nimeni nu se va putea încrede, racii vor avea tendința de a se victimiza chiar și în fața persoanelor care se confruntă cu probleme mai grave decât ei, iar capricornii vor decide să se pună pe ei pe primul loc, deși făcuseră o promisiune extrem de importantă.

Berbec
Berbecii vor trebui să aibă atenție distributivă în perioada următoare, deoarece doar de ei ține modul în care unele probleme se vor încheia. Nativii trebuie să fie atenți la tot ceea ce se întâmplă în jurul lor, pentru a colecta toate informațiile de care au nevoie.

Taur
Taurii vor fi zodiile în care nimeni nu se va putea încrede, deoarece acestea nu vor putea să țină pentru ele nimic din ceea ce li se va împărtăși. Nativii vor spune tuturor lucrurile pe care le vor afla, ceea ce va complica situația mai târziu.

Gemeni
Gemenii vor trebui să se folosească de asul din mânecă, pentru a reuși să iasă învingători în ceea ce privește o negociere la care vor trebui să ia parte. Nativii vor trebui să se asigure că vor aduce victoria echipei lor.

Rac
Racii vor avea tendința de a se victimiza chiar și în fața persoanelor care se confruntă cu probleme mai grave decât ei. Aceștia vor vrea ca toată atenția să fie îndreptată asupra lor, lucru ce va complica extrem de tare situația.

Leu
Leii vor fi prea tensionați și mult prea obosiți, lucru ce le va influența starea de sănătate și nimeni nu se va putea înțelege cu ei. Cel mai bine este ca oamenii din jur să stea departe de nativi până când aceștia se vor liniști.

Fecioară
Fecioarele vor da dovadă de mult prea mult perfecționism, ceea ce nu le va permite sa se bucure de o soluționare mai rapidă a problemelor. Nativii își vor dori ca totul să meargă ca pe roate, ceea ce va îngreuna situația.

Balanță
Balanțele nu vor fi mulțumite de nimic din ceea ce se întâmplă în viața lor în prezent și vor căuta modalități prin care să rezolve aceste neplăceri. Cu toate acestea, nativii vor înțelege că nu totul depinde de ei.

Scorpion
Scorpionii se vor baza pe intuiția lor în ceea ce privește anumite momente cheie prin care trebuie să treacă și își vor da seama, din nou, că aceasta nu îi va lăsa niciodată la greu.

Săgetător
Săgetătorii nu vor vrea să ajute o persoană apropiată, deși aceasta le va cere ajutorul și va demonstra că nu are altă soluție în afară de nativi.

Capricorn
Capricornii vor decide să se pună pe ei pe primul loc, deși făcuseră o promisiune extrem de importantă. Mai multe persoane vor fi lăsate cu ochii în soare, ceea ce va destabiliza extrem de mult relația dintre ei.

Vărsător
Vărsătorii nu vor mai ști ce să spună, pentru a scăpa de o situație în care trebuiau să se implice. Nativii s-au răzgândit peste noapte și nu mai vor să aibă atâta responsabilitate pe umeri.

Pești
Peștii vor începe un capitol în viața lor, în care vor trebui să dea dovadă de maturitate și de istețime, pentru a se descurca în orice împrejurare…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed