Homecompatibilitate zodii 7 zodii au parte de bani în 2023 chiar de la începutul anului

7 zodii au parte de bani în 2023 chiar de la începutul anului

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 902 views
7 zodii au parte de bani in 2023 chiar de la inceputul anului

Horoscop 2023 vine cu veşti foarte bune pentru unele zodii, dar şi cu unele mai puţin plăcute pentru celelalte zodii. Nativii născuţi în zodia Peşti vor avea parte de o schimbare radicală, Scorpionii vor da lovitura în ceea ce priveşte job-ul mult visat, iar Gemenii vor avea câteva probleme la locul de muncă.

Ce spun astrele despre cum va arăta noul an

Berbec: 21 martie – 20 aprilie
Horoscop 2023 aduce veşti bune pentru nativii născuţi în această zodie. Noul an vine cu o mărire uimitoare de salariu dar şi cu veşti bune pe plan sentimental. Se pare că după atâţia ani de relaţie, partenerul se gândeşte să îţi pregătească o frumoasă cerere în căsătorie, ceva inedit care te va da pe spate şi te va face să verşi câteva lacrimi. În ceea ce priveşte cariera, lucrurile sunt pe linia de plutire, mergi pe acelaşi drum, fără a se întâmpla ceva prea deosebit. Există şi posibilitatea unei vacanţe exotice dar depinde de cât de bine vei reuşi să împarţi banii în primele luni şi dacă vor mai rămâne pentru a pune la saltea.

Taur: 21 aprilie – 20 mai
Taurii vor începe noul an cu capul în nori, aşa spune Horoscop 2023. Te vei îndrăgosti lulea de noul vecin de bloc şi vei face orice îţi stă în putinţă pentru a-i atrage atenţia. Nu uita totuşi să rămâi cu capul pe umeri şi să mai păstrezi un strop de mister. Referitor la situaţia financiară, economiile pe care ai reuşit să le faci cu timpul, sunt la locul lor, deci în caz de o urgenţă, ai pe ce pune mâna. Sănătatea cam scârţâie în schimb şi ar fi de dorit să faci nişte consultaţii pentru a preveni eventualele complicaţii.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie
Horoscop 2023 spune că noul an nu va fi prea bun, cel puţin în prima parte a acestuia şi că s-ar putea să fii concediată de către noul şef. Nu te îngrijora pentru că vei putea trăi o perioadă din pasiunea ta pentru make-up şi vei avea timp să cauţi ceva pe placul tău. Partenerul de viaţă îţi va fi alături şi vei simţi susţinerea acestuia indiferent de obstacolele întâlnite. Sănătatea este punctul tău forte, anul acesta nu va reuşi să te atingă nici o răceală şi vei putea să te bucuri la maxim de fiecare lucru care va apărea în viaţa ta.

Ce pregăteşte anul 2023 pentru Rac şi Leu

Rac: 22 iunie – 22 iulie
Racii vor fi în anul lor de glorie. Se pare că Horoscop 2023 are doar veşti bune pentru aceştia. Relaţia cu partenerul merge mai bine ca niciodată, nu veţi avea parte deloc de certuri, ci doar de momente calde şi pline de dragoste. Cariera este şi ea pe cea mai înaltă treaptă, totul se află la locul lui şi eşti o adevărată femeie de succes, iar banii nu întârzie să apară şi să îţi răsplătească toate eforturile. Starea de sănătate nu te va pune prea mult pe drumuri, poate mici viroze respiratorii îţi vor da câteva bătăi de cap, dar le se vor rezolva de la sine.

Leu: 23 iulie – 22 august
În comparaţie cu racii, leii nu au un an tocmai strălucitor, după cum anunţă Horoscop 2023. Câteva bârfe vor apărea la locul de muncă, te vor face să te simţi stânjenită şi să simţi privirile celor din jurul tău. Lucrurile nu vor dura la nesfârşit dar va fi o perioadă dificilă. Nici salariul nu te satisface prea mult dar nu este momentul de a intra în discuţie cu directorul şi va trebui să amâni măcar până la jumătatea anului. Dragostea scârţâie şi ea pentru că partenerul de viaţă nu îţi mai oferă aceeaşi atenţie şi intervin tot felul de discuţii.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie
Fecioarele se bucură în noul an de foarte multă linişte. Se anunţă un an fără întâmplări deosebite, petrecut în inima familiei. Este posibil să pleci într-o vacanţă, departe, printre munţi, şi să uiţi de toată forfota care este în oraş. Banii nu sunt o problemă, deoarece afacerea pe care o ai merge foarte bine şi îţi permiţi să te retragi pentru o perioadă. Starea fizică este de partea ta şi te va ajuta să nu iei după tine prea multe pastile.

Balanţă: 23 septembrie – 22 octombrie
Horoscop 2023 spune că balanţele vor avea nevoie de un moment de respiro după anul care a trecut. Puţină relaxare, poate chiar o schimbare de look, ar fi necesare. Este anul în care îţi vei face toate poftele şi te vei răsfăţa. În primele luni vei avea timp să te axezi puţi pe pasiunile tale şi să încerci să scoţi un profit frumuşel. Nici dragostea nu va sta departe de tine, aşa că fii cu ochii în patru şi nu rata ocaziile care se ivesc.

Scorpion: 23 octombrie – 21 noiembrie
După atâta timp în care ai căutat job-ul perfect, iată că Horoscop 2023 vine cu o veste care te va bucura până la lacrimi: vei reuşi să te angajezi. Asta va fi cea mai mare realizare a ta şi cea mai mare mulţumire a celor din jurul tău. Se pare că aşteptarea nu a fot în zadar şi vei găsi ceva foarte mulţumitor. Cu sentimentele stai foarte bine, eşti iubită de bărbatul visurilor tale şi asta e tot ceea ce contează şi ce îţi dă putere pentru a continua.

Săgetător: 22 noiembrie – 20 decembrie
Horoscop 2023 vine cu o veste de-a dreptul surprinzătoare şi, poate, neaşteptată. Noul an aduce la pachet un copil, pentru că vei rămâne însărcinată. Nu trebuie să te sperie acest lucru pentru că vei avea o sarcină uşoară, ce îţi va permite să mergi în continuare la muncă, sa te ocupi de familie şi de tine. Totul va fi plăcut iar aceste schimbări te vor ajuta să te maturizezi mai mult şi să priveşti viaţa cu alţi ochi.

Capricorn: 21 decembrie – 19 ianuarie
Programul de la locul de muncă a devenit extenuant, mai ales că ai lucrat şi de sărbători, şi ar fi de dorit să îţi iei câteva zile de concediu. Situaţia financiară nu te ajută să pleci în locuri sofisticate, dar o vacanţă la ţară, la bunici, te va ajuta să îţi aduni puţin forţele şi să mai uiţi de grijile tale. Sănătatea este pe muchie de cuţit, datorită unor afecţiuni mai vechi pe care nu le-ai tratat corespunzător şi care, acum, se resimt. Horoscop 2023 spune să iei o pauză şi să te pui puţin pe picioare.

Horoscop 2023 vine cu schimbări pentru Peşti şi Vărsători

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie
Horoscop 2023 ştie că de când ai devenit mamă, ai cam obosit şi ai uitat de tine şi de partenerul de viaţă. Anul acesta este momentul să laşi copiii la părinţi şi să pleci câteva zile împreună cu soţul tău. Faptul că nu mai faceţi gesturi prin care să vă manifestaţi iubirea ar putea să aibă consecinţe asupra relaţiei voastre şi, cu siguranţă, nu îţi doreşti o despărţire. Situaţia financiară şi sănătatea sunt două planuri care nu îţi vor da de furcă şi astfel vei putea să ai timp de iubit.

Peşti: 19 februarie – 20 martie
Peştii vor începe anul cu câteva schimbări majore. Horoscop 2023 îţi pregăteşte ceva extrem, va trebui să iei o hotărâre radicală. Vei primi o ofertă de nerefuzat pentru un job foarte bine plătit, doar că acesta se află într-un alt oraş, deci va trebui să îţi convingi partenerul de viaţă să vă mutaţi. Nu va fi uşor dar nici nu vei putea da cu piciorul unei asemenea oferte. Doar aşa vei putea să îţi continui cariera pe un drum care duce spre progres şi vei putea să îţi îmbunătăţeşti situaţia financiară.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed