Home compatibilitate zodii 7 zodii vor fi răsfățate de astre în luna August

7 zodii vor fi răsfățate de astre în luna August

autor Elena Yvette
223 vizualizari
7 zodii vor fi rasfatate de astre in luna August

7 zodii vor fi răsfățate de astre în luna August

  • Astrele ne pregătesc cu noi informații proaspete despre cele 12 zodii
  • Află și tu ce au de împărtășit despre semnul tău astral

Berbec ( zodie de foc )
August este despre punerea în aplicare a planurilor pe care ți le-ai făcut. Prind contur cât de repede cu putință, datorită ambiției și curajului cu care înfrunți orice obstacol. Orice idee care să aducă un venit, e binevenită. Comunicarea te ajută în multe situații.

Taur ( zodie de pământ )
Luxul nu este ceva ce îți poți permite, luna aceasta. Ai nevoie să cheltuiești cu cap toți banii pe care îi ai, fără să te arunci asupra unor achiziții inutile. Stresul și viciile, cauzează probleme de sănătate, care au nevoie de atenție sporită. Partenerul te sprijină și îți oferă până și ajutor financiar, dacă soliciți.

Gemeni ( zodie de aer )
Cunoști noi persoane, care ajung să fie unii dintre cei mai apropiați prieteni. Scopul tău, luna aceasta este să acorzi atenție laturii academice, să studiezi pentru examene, să plătești taxe sau să te înscrii undeva. În ceea ce privește cariera, nativii gemeni sunt predispuși să primească noi directive de sus.

Rac ( zodie de apă )
Merită să dai o a doua șansă acelui proiect sau acelei idei, lăsate pe tușă. Nu poți decât luptând pentru visul tău, să îl îndeplinești. O scurtă vizită la mare te-ar ajuta să îți pui ordine în gânduri. Din punct de vedere al dragostei, ai mare grijă la cuvintele pe care i le adresezi persoanei iubite.

Leu ( zodie de foc )
Ai grijă cu cine intri în conflict. S-ar putea ca persoanele apropiate să nu se implice, astfel îți vei putea da seama cu cine ai de–a face. Luna aceasta este pentru tine puțin mai dificilă decât te-ai așteptat. Pe fiecare plan, te confrunți cu mici dificultăți.

Fecioară ( zodie de pământ )
Pare a fi o lună pe atât de plină, pe atât de productivă. Lucrurile merg așa cum ai visat și muncești mai mult decât ți-ai fi dorit, însă asta te face să te apropii mai rapid de capătul liniei. Ia-ți timpul necesar să te relaxezi și să citești o carte sau să vizionezi un film.

Balanță ( zodie de aer )
O veche prietenie destrămată, îți revine la viață la inițiativa ta. Este timpul să porți o discuție cât se poate de sinceră cu partenerul și să lămuriți aspecte pe care le-ați lăsat pe mai târziu. Ar fi păcat să vă îndepărtați din cauza acestui lucru. La job lucrurile merg lent, din cauza oboselii și timpului care pare că nu îți mai ajunge.

Scorpion ( zodie de apă )
Membrii familiei, au nevoie mai mult ca niciodată de tine. Ai face bine să te organizezi din punct de vedere financiar, pentru a putea fi capabil să le oferi sprijinul de care au nevoie. Lumea e mică, așa că vechi cunoștințe îți vor cere și ele ajutorul, de data aceasta au nevoie de un sfat, pentru că se pot baza pe experiența ta.

Săgetător ( zodie de foc )
Te concentrezi pe corpul tău și ai în minte un nou look. O nouă înfățișare te poate ajuta să te simți mai bine în corpul tău. Astfel noi oportunități apar. Deși pare greu de crezut, ești potrivit în mai multe domenii. Nu rata șansa de a-ți descoperi adevăratul dar.

Capricorn ( zodie de pământ )
Încerci să rezolvi două probleme deodată, însă pe niciuna nu o poți duce la bun sfârșit. Ia-ți timp să te gândești pe care trebuie să o prioritizezi. Comunică cu o persoană în vârstă care prin experiența și înțelepciunea sa, îți va deschide o altă perspectivă asupra vieții.

Vărsător ( zodie de aer )
În încercarea de a explica, ai tendința să fii înțeles greșit, astfel încât vei crea inevitabil conflicte de care te puteai lipsi. Este o lună destul de dificilă pentru tine, dar mergi pe principiul că fiecare luptă te va face mai puternic.

Pești ( zodie de apă )
Ai nevoie să ieși puțin din rutină. Să îți întemeiezi alte idealuri și să găsești noi căi de acces pentru a putea reuși. Recurgi la o călătorie impulsivă fie singur, fie cu prietenii tăi. Lucru prielnic pentru tine și pentru viitorul tău…

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies