Homecompatibilitate zodii Atenție la Conjuncția Marte-Uranus de la începutul lunii August. Ce zodii vor trece prin schimbari

Atenție la Conjuncția Marte-Uranus de la începutul lunii August. Ce zodii vor trece prin schimbari

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 629 views 3 minute timp de citit
Atentie la Conjunctia Marte-Uranus de la inceputul lunii August. Ce zodii vor trece prin schimbari
  • Cele 12 zodii vor fi afectate de Conjuncția Marte-Uranus
  • Ce surprize vor avea zodiile

Conjuncția Marte-Uranus aflată la începutul lunii August va afecta majoritatea zodiilor, acestea având parte de noi începuturi. Nativii zodiei Berbec se vor bucura de creativitate, Fecioarele vor aborda un nou stil de viață iar Peștii vor fi avantajați în plan profesional.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)
Persoanele aflate sub semnul zodiacal Berbec se vor bucura de o creativitate ieșită din comun în perioada Conjuncției, ceea ce îi va avantaja și profesional, primind remarci importante.

Taur (21 aprilie – 20 mai)
Pentru Tauri, Conjuncția Marte-Uranus aduce stabilitate în planul familial. Acest eveniment astral vă ajută să vă reuniți familia.

Gemeni (21 mai – 21 iunie)
Gemenii vor avea și ei astrele de partea lor, aceștia reușind să facă o achiziție importantă pentru viitorul lor și al familiei ce este pe cale să se întemeieze.

Rac (22 iunie – 22 iulie)
Pentru Raci, evenimentul astral a pregătit o mărire a finanțelor rezultată dintr-o investiție mai veche, la care nativii nici nu se mai gândeau. Nu doar că vă veți recupera investiția, veți avea parte și de profit foarte mare.

Leu (23 iulie – 22 august)
Pentru persoanele aflate sub semnul zodiacal al Leului, Conjuncția Marte-Uranus este prilejul perfect pentru schimbarea locului de muncă. Aveți parte de un nou început promițător cu șanse mari de reușită, mai ales în contextul astral al lunii August.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)
Pentru nativii zodiei Fecioară, Conjuncția este momentul oportun abordării unui nou stil de viață. Simțiți nevoia de o schimbare iar astrele vă recomandă să nu ezitați. Puteți începe prin schimbarea regimului alimentar sau prin practicarea unui sport.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)
Balanțele se vor bucura de vacanța la care au visat tot restul anului, dar pe care nu și-au permis-o din lipsa timpului până acum. Este momentul perfect pentru un concediu bine meritat.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)
Scorpionii au parte de surprize în planul sentimental. Partenerul de viață vă surprinde prin propunerea trecerii relației la nivelul următor.

Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)
Pentru Săgetători, Conjuncția Marte-Uranus aduce o îmbunătățire a planului financiar. Vi se oferă o avansare profesională dar și o ofertă de muncă de la firma concurentă unde primiți beneficii materiale vizibil mai mari. Va trebui să faceți o alegere.

Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)
Evenimentul astral îi va influența și pe Capricorni, aceștia fiind mai motivați și mai determinați, în special în plan profesional. Rezultatele vor fi pe măsură.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)
Pentru nativii zodiei Vărsător, astrele au pregătit surprize în planul personal. Întâlniți o persoană pentru care simțiți că vi se aplică zicala: „dragoste la prima vedere”. Puteți pune bazele unei relații cu șanse de reușită.

Pești (19 februarie – 20 martie)
Pentru nativii zodiei Pești, Conjuncția Uranus-Marte, aduce avantaje profesionale dar și personale. Vă găsiți un loc de muncă așa cum vă doriți, care să vă satisfacă toate nevoile fizice și materiale iar persoana iubită vă susține în toate deciziile pe care le luați…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed