Homecompatibilitate zodii Aceste zodii nu se vor înțelege niciodată

Aceste zodii nu se vor înțelege niciodată

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,9K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/03/Aceste-zodii-nu-se-vor-intelege-niciodata.gif

Conform astrologilor, compatibilitatea dintre oameni este influențată de către astre. Oricât s-ar strădui nativii unor zodii, nu se vor putea înțelege niciodată. Gemenii nu vor putea tolera niciodată superficialitatea Vărsătorilor, iar supărăcioșii Raci nu vor agrea modul în care comunică Săgetătorii cu ei. Consultă și tu lista de mai jos pentru a afla de care zodie să te ferești!

Berbec

Berbecii nu se vor înțelege niciodată prea bine cu Fecioarele, deoarece aceștia se aseamănă foarte mult! Nu există posibilitatea ca cele  două personalități atât de puternice să se accepte prea mult una pe cealaltă, pentru că ambele semne aspiră să fie în poziția de lider. Pentru Berbec, Fecioara este prea tăcută și perfecționistă, iar Berbecul este prea îndrăzneț și deloc empatic în ochii Fecioarei.

Taur

Poate părea puțin amuzant însă Taurii nu se înțeleg prea bine cu… Taurii! De ce? Pentru că aceștia nu acceptă să primească ordine, deoarece suferă de un mic complex de inferioritate, astfel dacă doi Tauri se ciocnesc, va începe o adevărată luptă pentru supremație!

Gemeni

Gemenii nu-i plac pe Vărsători, deoarece îi consideră superficiali și detașați, pe când ei sunt genul de oameni implicați în tot ceea ce fac și nu îi vor agrea pe cei care fac anumite lucruri doar pentru a fi făcute.

Rac

Racii nu se înțeleg sub nicio formă cu Săgetătorii. Deoarece Racii sunt zodii extrem de sensibile și se vor supăra rapid atunci când Săgetătorii le vor spune verde în față ce consideră despre ei. Săgetătorii sunt oameni foarte sinceri, cărora nu le pasă de consecințele vorbelor pe care le spun, iar Racii nu vor accepta să li se rănească sentimentele.

Leu

Leul nu se va înțelege niciodată cu Scorpionul, deoarece se va simți mereu o tensiune între ei, din cauza faptului că ambele semne din zodiac tind spre a conduce pe cei din jur, sunt mereu în căutare de atenție și vor să fie venerați. De fiecare dată vor exista conflicte puternice între ei, deoarece Leul se va simți amenințat de Scorpion și viceversa!

Fecioară

Fecioarele nu vor fi niciodată în relații prea bune cu Scorpionii. Acești nativi se pot înțelege bine, atât timp cât împărtășesc aceleași opinii, însă atunci când încep să aibă viziuni diferite asupra lumii, vor începe să aibă conflicte serioase, mai ales că au caractere puternice!

Balanță

Balanțele nu se vor înțelege cu nativii Pești, deoarece sunt firi foarte indecise iar Peștii vor dori să schimbe acest lucru. Este bine cunoscut faptul că Balanțele sunt zodii încăpățânate, nu vor accepta ca cineva să încerce să le schimbe modul de gândire, astfel că relația dintre cele două semne nu va fi una armonioasă!

Scorpion

Scorpionii nu se vor înțelege niciodată cu nativii Capricorn, deoarece vor avea mereu viziuni diferite în cele mai multe aspecte ale vieții. Scorpionii îi consideră pe Capricorni mult prea delăsători, în timp ce ei agreează oamenii implicați și serioși.

Săgetător

Săgetătorii nu se vor putea înțelege cu Scorpionii. Deoarece sunt semne de Foc și Apă, relațiile dintre cei doi nu pot fi de durată. Apa va stinge focul de fiecare dată. Ei pot face compromisuri doar în viața profesională însă în relațiile personale, nu vor putea coopera niciodată! Sunt prea diferiți!

Capricorn

Capricornii nu se vor înțelege cu Berbecii, deoarece aceștia sunt prea impulsivi și obositori pentru ei, iar ei preferă să petreacă timp de calitate cu oamenii mai echilibrați.

Vărsător

Vărsătorii nu se vor putea înțelege cu Gemenii, deoarece nativii ambelor zodii sunt firi încăpățânate care nu vor lăsa de la ei pentru a ajunge la un punct comun. Ba mai mult, astrologii n-ar recomanda o relație strânsă între cele două semne, deoarece va fi destinată eșecului…

Pești

Peștii și Leii nu se vor înțelege prea bine, oricât ar încerca, deoarece Peștii sunt visători și sensibili, iar Leii sunt genul de oameni mult prea pragmatici pentru ei, care vor lua în derâdere caracterul visător al nativilor Pești, iar dacă Peștii se simt luați peste picior, va începe un mic război între nativii celor două zodii!

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed