Home Horoscopcompatibilitate zodii Aceştia sunt cei mai violenţi bărbaţi din zodiac

Aceştia sunt cei mai violenţi bărbaţi din zodiac

autor Elena Yvette
355 vizualizari

Total opusă romantismului, violenţa este o trăsătură negativă ce caracterizează unele persoane, iar cel mai bine este să cunoaştem din timp aceste tendinţe nocive ale celor dragi nouă, pentru a ne putea feri de consecinţele nefaste ale acestora. Iată care sunt cei mai nocivi bărbaţi din zodiac:

1.Gemenii pot fi consideraţi unii dintre bărbaţii violenţi ai zodiacului, dar această trăsătură, la ei, este sinonimă cu anxietatea şi instabilitatea, din cauza caracterului dual al zodiei lor. Deşi dotaţi cu o mare capacitate intelectuală, aceştia pot avea reacţii imprevizibile şi dintre cele mai diverse, apărute în mod spontan. Rutina este distructivă pentru acest semn zodiacal, de aceea Gemenii sunt mereu în căutare de nou. Dau uneori dovadă de exagerare, de supradimensionare a situațiilor prin care trec, ceea ce poate genera unele reacţii violente şi de nestăpânit. Sunt destul de infideli şi trec rapid de la o iubire la alta, pentru că se plictisesc repede.

Scorpionul este unul dintre cele mai directe semne zodiacale, este destul de loial şi idealist, dar plin de resentimente şi reacţii imprevizibile. Dând dovadă de curaj şi fermitate, este capabil de sacrificii mari pentru cei dragi, dar, în acelaşi timp, din cauza geloziei extreme, poate da dovadă de o violenţă nemaiîntâlnită. Fiind un semn astrologic sinonim cu conflictul, poate genera unele situaţii extrem de agresive. Din cauza geloziei extreme, nu va admite nici măcar îndoiala într-o relaţia şi va reacţiona, mai mereu, agresiv şi violent.

Săgetătorul, un semn zodiacal îndrăzneţ şi foarte nerăbdător, poate fi uneori şi extrem de violent, atunci când este nemulţumit de prestaţia celor din jur. Sinceritatea este punctul său forte şi va face mereu un adevărat război cu aceia care îl vor minţi în faţă. Extrem de ambiţios şi înţelept, Săgetătorul dă mai mereu dovadă de o mândrie rar întâlnită, de aceea nu este genul care tolerează criticile şi reacţionează foarte urât la ele. Nu este genul singuratic, dar nici acela care se va dedica cu adevărat unei relaţii, de aceea situaţia din cuplu poate deveni uneori critică din acest punct de vedere…

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies