Home compatibilitate zodii Afla care sunt temerile tale, în functie de zodie

Afla care sunt temerile tale, în functie de zodie

autor Nitu Alina
Data publicării: Data actualizării: 878 views 3 minute timp de citit
Afla care sunt temerile tale, în functie de zodie

Astrologii au catalogat temerile în funcție de semnul zodiacal sub care suntem născuți. Analizați și vedeți dacă vi se potrivește și vouă ceea ce stelele au lăsat să se citească.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Apreciezi foarte mult relațiile de prietenie pe care le construiești în timp, iar pierderea sau deteriorarea acestora te sperie destul de tare. Nu deveni însă exagerat de protectoare, pentru că aceasta ar fi, în mod paradoxal, cauza pentru care s-ar întâmpla acest lucru.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Cea mai mare frică a ta este aceea de nou, de necunoscut. Simți că pierzi controlul în astfel de situații, preferi să ai siguranța lucrurilor bine știute. Dar nu este cazul să analizezi sau să devii pesimistă, acest lucru poate conduce la stări de anxietate.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Ai tendința să îți dorești să atingi mereu perfecțiunea. Nu suporți gândul de eșec, iar acest lucru te determină să faci tot ce îți stă în putință pentru a atinge succesul. Ai putea să încerci să schimbi acest lucru, astfel încât să nu te simți dezamăgită atunci când lucrurile nu sunt așa cum ți le dorești tu.

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Acești nativi sunt îndrăgostiții și romanticii incurabili ai zodiacului. Cea mai mare teamă a lor este aceea de a pierde persoanele dragi, din diverse motive. Din această cauză, tind să devină exagerat de protectori în relațiile cu aceștia.

Leu (23 iulie – 22 august)

Ești obișnuită să fii în centrul atenției, iar schimbarea acestei situații sau faptul de a nu fi inclusă în anumite planuri reprezintă cea mai mare temere a ta. Faci tot posibilul să fii apreciată și îți dorești ca eforturile tale să fie întotdeauna recunoscute de ceilalți.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Fecioarele sunt extrem de organizate și adoră sentimentul de independență. Astfel că cea mai mare frică a lor este aceea de a depinde, sub orice formă, de altcineva.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Empatia este caracteristică acestor nativi care se străduiesc întotdeauna să aibă grijă de ceilalți. Cea mai mare temere a acestora este aceea de a-i răni pe cei din jur.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionii pot experimenta, în anumite momente, un cumul de emoții, de sentimente de tot felul. Cel mai tare se tem de sentimentul de a fi trădați, este cea mai grea încercare pentru aceștia.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Nativilor Săgetător nu le sunt pe plac ordinele, nu acceptă să li se ofere sugestii sau îndrumări. Iar cea mai mare frică a lor este eșecul, care ar putea surveni cumva tocmai din dorința de a fi spontani și de a face doar ceea ce cred ei.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Acești nativi sunt visători, tind întotdeauna spre realizarea de lucruri mărețe, iar cea mai mare temere a lor este tocmai aceea de a nu-și duce la îndeplinire toate aceste dorințe.

Vărsător (21 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorii sunt protectorii zodiacului, le place să se simtă utili și să fie sprijinul celor din jur. Astfel că cea mai mare frică a lor este aceea de a se simți slabi, de a fi incapabili să susțină nevoile acestora…

Pești (19 februarie – 20 martie)

Cea mai mare temere a Peștilor este aceea de abandon, iar dacă experimentează acest sentiment, se confruntă cu depresie și anxietate. Acești nativi investesc sentimente profunde în relațiile cu oamenii și tocmai acest lucru le produce cea mai mare suferință.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies