Astăzi, 6 zodii sunt chemate să asculte vocea intuiției: Adevărul dincolo de aparențele dulci

Share

  • Fecioarele vor trebui să îmbine utilul cu plăcutul.
  • Capricornii vor retrăi anumite pasaje din viața lor.
  • Vărsătorii vor încerca să povestească ceva, dar se vor pierde în detalii.

Racii par a fi sensibili și cu capul în nori, iar Leii reușesc să demaște foarte repede persoanele care se prefac.

Berbec
Berbecii simt minciuna de la mare distanță și, imediat ce o persoană se va preface că le este aproape și că le dorește binele, vor spune că ceva este în neregulă. Nativii se vor distanța imediat de persoana respectivă, pentru a se asigura că nu vor avea nimic de-a face cu ea.

Taur
Taurii se bucură de succes important pe plan financiar, ceea ce îi face să creadă din ce în ce mai mult în ideile pe care le au. Nativii vor vedea că nu este chiar atât de neplăcută schimbarea și că ea le va aduce lucrurile pe care și le doreau.

Gemeni
Gemenii se vor privi în oglindă și își vor da seama câte motive au să fie fericiți și recunoscători pentru ceea ce au primit până acum. Nativii nu se vor mai gândi la ceea ce nu au și se vor concentra pe lucrurile și persoanele cu care au fost binecuvântați.

Rac
Racii par a fi sensibili și cu capul în nori, dar acest lucru nu înseamnă că intuiția lor nu funcționează. Nativii reușesc foarte ușor să citească oamenii și să afle adevăratele intenții ale acestora.

Leu
Leii urăsc minciuna și persoanele prefăcute și acest lucru înseamnă că reușesc să le demaște foarte repede pe cele care se prefac a avea un suflet mare. Nativii știu exact cum trebuie să procedeze și nu se lasă până când nu demască orice falsitate.

Fecioară
Fecioarele vor trebui să îmbine utilul cu plăcutul și să se bucure de oportunitățile care apar în viața lor. Nativii vor găsi echilibrul perfect și vor putea să muncească în timp ce se distrează.

Balanță
Balanțele primesc destul de multe complimente din partea celor din jur, dar, venind din partea unor persoane în care nu au foarte multă încredere, nativii sunt destul de sceptici.

Scorpion
Scorpionii sunt un detector de minciuni ambulant, iar intuiția ascuțită pe care o au îi ajută pe aceștia să demaște persoanele care se prefac a avea intenții bune. Nativii le vor spune adevărul în față și îi vor avertiza chiar și pe cei din jur în legătură cu persoanele respective.

Săgetător
Săgetătorii știu foarte bine ce înseamnă să fie loiali și știu foarte bine ce înseamnă să ajute și oamenii din jur. Nativii pot deosebi foarte ușor un ajutor făcut din inimă și unul făcut doar de ochii lumii, așa că persoanele care se prefac în a avea intenții bune nu au nicio scăpare în fața acestora.

Capricorn
Capricornii vor retrăi anumite pasaje din viața lor și vor trebui să încerce să fie mai atenți la cum le vor gestiona de această dată. Astrele vor să vadă ce lecții au învățat nativii, iar totul este un test ce neapărat trebuie trecut.

Vărsător
Vărsătorii vor încerca să povestească ceva, dar se vor pierde în detalii, iar cei din jur nu vor înțelege o iotă din ceea ce ei vor să explice și totul se va complica degeaba.

Pești
Peștii sunt foarte creduli în unele momente, dar, chiar și atunci, intuiția lor le spune că ceva nu este în regulă. Prin urmare, nativii demască persoanele care se prefac a fi bune la suflet și încheie orice legătură cu acestea..


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news