Homecompatibilitate zodii Astăzi astrele recomandă zodiilor să aibă grijă la sănătate și la dietă

Astăzi astrele recomandă zodiilor să aibă grijă la sănătate și la dietă

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,7K views
Astazi astrele recomanda zodiilor sa aiba grija la sanatate si la dieta

Zodiile vor intra într-o zonă în care vor avea grijă la ceea ce mănâncă și la stilul de viață pentru a avea grijă de sănătatea lor. Gemenii vor începe o cură de slăbire. Săgetătorii vor încerca să schimbe ceva în alimentația lor, renunțând la carbohidrați, iar vărsătorii vor începe să facă mai mult sport.

Berbec
Berbecii vor face mai multe ieșiri în antură cu familie. Vor simți nevoia să ia aer curat, să se curețe mental de agitația urbană. Prietenii vă vor invita la diferite evenimente în oraș, iar acest lucru vă va umple de energie.

Taur
Taurii vor încerca să se odihnească mai mult. Poate că agitația din ultima vreme de la muncă v-a creat stres și tensiune, iar acest lucru vă face să vă doriți să faceți o schimbare. Partenerul vă dorește atenția și iubirea.

Gemeni
Pentru gemeni se anunță o perioadă în care vor începe o cură de slăbire. Poate că simți că ai acumulat prea multe kilograme în plus sau pur și simplu nu te simți foarte bine cu modul în care arăți. Încearcă să îmbunătățești efectele dietei cu sportul.

Rac
Racii vor apela la sfaturile unui nutriționist pentru a obține rețeta unui regim alimentar potrivit pentru organismul lor. Poate că sunteți nevoit să apelați la acest regim pentru a vă vindeca o afecțiune sau pur și simplu să o țineți sub control.

Leu
Leii vor începe să meargă la sală. Posibil ca un coleg de muncă sau un membru al familiei să vă fi reproșat că nu mai arătați atât de bine, iar acest lucru să vă facă să reluați un program de sport pentru a vă tonifia corpul.

Fecioara
Fecioarele vor fi ocupați cu treburile casei. Posibil să faceți curățenie generală în locuință sau chiar să faceți o schimbare a mobilierului sau a electrocasnicelor. Cu ocazia asta veți simți că faceți curățenie și în minte, făcând curățenie în casă.

Balanța
Balanțele se vor organiza mai bine la locul de muncă. Poate că vreți să terminați treaba în timp util și să nu mai stați peste program, să aveți mai mult timp pentru voi, pentru familie și pentru partener.

Scorpion
Scorpionii vor încerca să adopte un stil de viață sănătos, poate chiar renunțând la stres și la agitație. Posibil să vreți să faceți o schimbare în stilul de viață mental, în modul în care abordați situațiile și cum emoțiile vă pot fi de folos sau nu.

Săgetător
Săgetătorii vor face schimbări importante în alimentația lor. Veți dori să renunțați la carbohidrați, la mâncărurile grele. Poate că ați resimțit ceva la nivelul digestiv, iar acest lucru vă determină să faceți schimbări serioase.

Capricorn
Capricornii se vor confrunta cu probleme emoționale în perioada următoare. Posibil ca unele blocaje sau traume din copilărie să se manifeste acum în diferite situații, iar acest lucru să vă facă să fiți foarte anxioși și să vă fie frică. Încercați să apelați la un psiholog sau o persoană dragă.

Vărsător
Vărsătorii sunt din ce în ce mai nemulțumiți de cum arată și de kilogramele pe care le-au acumulat, iar acest lucru vă va face să începeți un program de sport. Posibil să începeți să alergați în parc sau chiar să vă faceți un abonament la sală. Țineți-o tot așa.

Pești
Cei din zodia pești vor fi foarte activi la locul de muncă. Posibil ca în ultimul timp să fi fost într-o stare negativă, dar acum ați ieșit din această stare, iar acum energia voastră s-a schimbat, iar acest lucru vă va schimba și modul în care veți munci.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed