Homecompatibilitate zodii Atenție la Jupiter retrograd în Berbec. Jupiter retrograd te îndeamnă să îți revizuiești ideile și valorile

Atenție la Jupiter retrograd în Berbec. Jupiter retrograd te îndeamnă să îți revizuiești ideile și valorile

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 728 views 3 minute timp de citit
Atentie la Jupiter retrograd in Berbec. Jupiter retrograd te indeamna sa iti revizuiesti ideile si valorile

În viața vărsătorilor va reveni o persoană din trecut care le va cere o a doua șansă la fericire. Cu toate astea, numai de voi depinde dacă o primiți cu brațele deschise sau o veți trimite la plimbare. Pentru a trăi viața pe care au visat-o, racii trebuie să își folosească imaginația și să construiască un plan de acțiune. În ceea ce-i privește pe lei, munca depusă la serviciu va fi recompensată cu vârf și îndesat.

BERBEC
Visezi de multă vreme la viața pe care îți dorești să o duci. Acum, în sfârșit, a venit momentul să te apuci de treabă. Nativii acestei zodii se vor simți mai optimiști și vor avea parte de evoluție pe toate planurile.

TAUR
Este momentul să lași trecutul în urmă și să privești spre viitor. Pe plan emoțional, astrele te îndeamnă către un nou început.

GEMENI
Gemenii vor fi impulsionați să acționeze și să își urmeze visul. Pentru unii nativi, acesta va deveni realitate cât ai zice pește.

RAC
În această perioadă, imaginația este cea mai bună prietenă a ta. Stabilește-ți obiectivele pe care dorești să le atingi și apoi construiește-ți un plan de acțiune pentru a le pune în aplicare.

LEU
Leii vor realiza că eforturile depuse în ultima vreme au meritat. Pentru asta, însă, au nevoie să se relaxeze. Pe plan personal, veți petrece mai mult timp alături de prieteni și familie. În cazul unora, persoane importante din trecut se vor întoarce în viața voastră. În ceea ce privește cariera, unii dintre voi se vor înscrie la facultate sau vor urma un curs de calificare profesională.

FECIOARĂ
Fecioarele trebuie să aibă răbdare, să ia o pauză și să se gândească la lecțiile primite de la viață în ultimul timp. Astfel, vei ști ce ai de făcut pe viitor și vei acționa cu mai multă înțelepciune.

BALANȚĂ
Pe plan amoros, balanțele au parte de evoluție. Prin urmare, persoanele singure își vor găsi un partener, în timp ce alții se vor logodi sau se vor muta împreună cu persoana iubită. Dacă deții o afacere, Universul va avea grijă să ai parte de clienți și mult belșug.

SCORPION
Unii dintre scorpioni pot avea dificultăți în a trece peste probleme. În cazul acestora, este indicat să apelați la ajutorul unui prieten sau al unui specialist. Pe plan financiar, însă, veți avea parte numai de bucurii. În cazul în care ați împrumutat bani unui prieten, îi veți primi înapoi. Pentru cei care nu au încă un loc de muncă, se va ivi o oportunitate bănoasă și care vă va permite să faceți ce vă place.

SĂGETĂTOR
Nativii singuri au mari șanse de a-și întâlni sufletul pereche. Dacă ești căsătorită sau te afli într-o relație, în curând testul de sarcină ar putea fi pozitiv. În situația în care tine și partenerul tău lucrurile nu sunt tocmai roz, ar cam fi cazul să apelați la terapie de cuplu sau să o luați pe drumuri diferite (în cazul în care problemele nu pot fi rezolvate).

CAPRICORN
În această perioadă, trebuie să fiți atenți la toate detaliile (mai ales dacă urmează să semnați un contract). Dacă vă doriți de mult timp să faceți o achiziție importantă sau să vindeți o proprietate dar, din anumite motive, nu ați reușit până acum, în curând clientul potrivit vă va bate la ușă.

VĂRSĂTOR
Vărsătorii vor avea succes pe plan financiar, iar munca depusă până acum va fi recunoscută de către conducere. Pe plan amoros unii dintre voi vor avea parte de întoarcerea unei mari iubiri din trecut, care își dorește o altă șansă la fericire alături de voi. Pentru aceia care nu sunt mulțumiți de cariera actuală poate că a venit momentul să urmați un alt drum.

PEȘTI
Nativii singuri nu se simt încă pregătiți de o relație și orice persoană care le este prezentată nu este suficient de bună pentru ei. În această perioadă, peștii sunt concentrați pe carieră și pe a face bani…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed