Homecompatibilitate zodii Atenție zodii la Luna Nouă în Fecioară din această săptămână. Zodiile avertizate

Atenție zodii la Luna Nouă în Fecioară din această săptămână. Zodiile avertizate

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 567 views 3 minute timp de citit
Atentie zodii la Luna Noua in Fecioara din aceasta saptamana. Zodiile avertizate
  • Luna Nouă în Fecioară va avea efecte asupra majorității nativilor
  • Apar modificări ce se datorează poziției lunii în această perioadă

În acest fenomen, nativii aflați sub semnul de foc sunt cei mai afectați, dar nu din perspectivă negativă. Ei trebuie să fie atenți la semnalele universului și să-și folosească înțelepciunea.

Berbec, Leu, Săgetător. Ele sunt cele 3 zodii dominate de foc fiind printre cei mai puternici nativi din zodiac, nativi care reușesc să obțină tot ceea ce au în plan fiind persoane foarte determinate și ambițioase. Zodiile de foc răspândesc energie oriunde s-ar afla, sunt persoane implicate și au mari șanse de reușită în funcții de conducere!

Berbec
Luna Nouă vine cu schimbări pentru aceștia. Urmează o perioadă în care Berbecii vor trebui să lase mai mult de la ei, lucru care le este benefic pe plan spiritual.

Taur
Pentru acești nativi urmează o perioadă încărcată cu evenimente de tot felul. La nivel profesional, se dezvoltă rapid, iar în plan personal, au capacitatea de a înțelege în sfârșit dragostea adevărată.

Gemeni
Pentru Gemeni, astrele prevăd o perioadă favorabilă noilor începuturi, planurilor pentru viitor dar și a proiectelor. Va începe o perioadă bună în care îți poți reîncepe activitățile pe care nu le-ai finalizat.

Rac

Luna nouă aduce racilor cheia spre succes în privința proiectelor de la locul de muncă. Orice problemă apărută își va găsi rezolvarea prin determinarea și atenția specifică zodiei.

Leu
Această perioadă aduce leilor mai mult timp pentru nevoile personale, pentru atenția și iubirea către sine, lucru care se va dovedi a fi extrem de benefic. Mai puține griji, mai multă relaxare!

Fecioară
Luna nouă descoperă că fecioarele sunt pe o nouă cale în viață. Dacă te-ai născut în această zodie poți face față oricărei provocări. Dacă muncești ca până acum ai toate șansele de reușită și pe plan financiar.

Balanță
Pentru nativii zodiei Balanță urmează o perioadă cu multe bucurii. Apreciați prezentul și vă refaceți după perioada tumultuoasă prin care ați trecut.

Scorpion
Cheltuielile care nu sunt necesare vă pot afecta pe plan financiar, dar acest aspect nu va reprezenta o problemă în perioada lunii noi dacă vă gestionați cu atenție finanțele.

Săgetător
Te vei bucura din plin de ceea ce îți oferă viața în această perioadă. Puteți planifica o călătorie mult dorită alături de persoanele dragi vouă sau alături de persoana iubită.

Capricorn
Puteți întâmpina ceva probleme pe plan profesional, dar din fericire lucrurile nu se vor complica dacă gestionați situația cu calm. Tot cu multă răbdare vă puteți îndeplini ceea ce vă doreați de ceva vreme.

Vărsător
În această perioadă, Vărsătorul este plin de idei care pot duce la un salariu suplimentar. Dacă te-ai născut sub acest semn zodiacal, norocul îți va surâde. Ascultă-ți intuiția și de această dată.

Pești
Urmează o perioadă bună pe plan financiar și sentimental pentru nativii zodiei Pești. Direcția în care te îndrepți acum este cea mai potrivită pentru tine…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed