Avertizare astrală: Mercur retrograd poate cauza tensiuni și neînțelegeri între zodii

Share

Săptămâna aceasta, Mercur retrograd își face simțită prezența în viața zodiilor, prin conflicte și situații tensionate pe care le vor avea. Sunt sfătuiți să păstreze o atitudine calmă indiferent de situație.

Vărsătorii vor fi implicați în conflicte, fecioarele reușesc să primească banii împrumutați, iar leii sunt ținta directă a unor acuzații.

Berbec
Berbecii au o mulțime de planuri și dorințe, dar starea emoțională pare să nu fie de partea lor. Sunt sfătuiți să lase timpul să decidă, deoarece toate se vor așeza la momentul respectiv.

Taur
Taurii vor trăi fiecare clipă la maxim și vor acorda atenție propriilor dorințe. La locul de muncă, aceștia nu vor avea foarte multe de făcut, deoarece au terminat totul la timp.

Gemeni
Gemenii vor avea parte de unele momente de furie, dar după ce acestea trec, vor conștientiza greșelile făcute și își vor cere scuze. De asemenea, emoțiile personale vor fi ghidul gemenilor în deciziile luate.

Rac
Racii încă se gândesc la dorințele din copilărie, iar această săptămână le va oferi ocazia să își îndeplinească unele dintre ele. Sunt sfătuiți să profite la maxim de această oportunitate.

Leu
Leii vor face compromisuri în relația de cuplu, pentru a-și păstra aproape partenerul de viață, deoarece a fost neglijat în ultima perioadă. Sunt sfătuiți să nu exagereze cu acestea, întrucât pot să devină influențați negativ.

Fecioară
Fecioarele vor avea parte de armonie în familie săptămâna aceasta. Astfel, se vor bucura de momente fericite împreună cu membrii familiei.

Balanță
Balanțele se simt nesigure pe propria persoană, iar acest lucru se reflectă în activitățile cotidiene. Ar fi bine să se deconecteze puțin și să își recapete încrederea.

Scorpion
Scorpionii vor să se facă remarcați în fața prietenilor, iar acest lucru se observă prin felul în care se comportă. Aceștia dau dovadă de inteligență și atrag multe priviri în jurul lor.

Săgetător
Săgetătorii dau dovadă de maturitate și acceptă orice critică din partea tuturor, referitoare la proiectele proprii. Ar trebui să fie mai atenți și să aibă cât mai puține greșeli în tot ceea ce fac.

Capricorn
Capricornii reușesc să plece într-o călătorie mult așteptată alături de persoana iubită. De asemenea, este o săptămână satisfăcătoare în toate domeniile pentru capricorni.

Vărsător
Vărsătorii au o săptămână productivă, iar acest lucru îi bucură foarte tare. De recomandat ar fi ca vărsătorii să acorde timp și petrecerilor în familie.

Pești
Peștii vor avea o săptămână relaxantă și vor profita de aceasta prin ieșiri în natură. De asemenea, aceștia vor achiziționa obiecte cu care își vor decora casa într-un stil nou…


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news