Home Horoscopcompatibilitate zodii Care este arma ascunsă a fiecărei zodii cu ajutorul căreia este capabilă să facă orice

Care este arma ascunsă a fiecărei zodii cu ajutorul căreia este capabilă să facă orice

autor Elena Yvette
941 vizualizari

La fel cum avem așii bine ascunși în mânecă, la care apelăm atunci când este cazul, avem și unele arme de care ne folosim pentru a obține ceea ce ne dorim.

Iată care sunt aceste arme în funcție de semnul zodiacal pe care-l ai.

Berbec

Nu contează despre cine este vorba, le folosește fără milă și fără unitate de măsură, iar asta nu numai o dată, deoarece ar putea continua la nesfârșit. Armele ascunse ale Berbecilor sunt invidia și gelozia, îmbinate reprezentând combinația fatală.

Taur

Pofta pentru avere este arma care îi determină pe nativii acestei zodii să apeleze chiar și la forța fizică. Dacă este vorba de o moștenire, fii sigură că nimeni și nimic nu-i va putea sta în cale Taurului.

Gemeni

Depresia și stările melancolice sunt elementele care îl determină pe nativul acestei zodii să ajungă să utilizeze chiar și un topor. Ar fi bine să nu-i stai în cale în astfel de momente, altfel ai putea regreta amarnic acest lucru.

Rac

Dacă ajungi să trădezi și să înșeli un Rac, pregătește-te pentru ceea ce e mai rău. Dacă este un lac prin preajmă, ar fi în stare să te arunce în el fără a se gândi de două ori, iar dacă nu ești un bun înotător, ei bine, povestea nu va avea un final fericit.

Leu

Cariera și pofta pentru o poziție bună, atunci când vine vorba de afaceri, sunt cele care îl împing pe Leu de la spate. Doar pentru a avea parte de ceea ce își dorește pe acest plan, nativul acestei zodii ar angaja pe cineva să provoace un mic accident adversarului său.

Fecioară

Pofta de răzbunare este cea care o influențează negativ pe Fecioară. Poate deveni foarte neatentă dacă e la volan și își va pierde ușor controlul dacă te va vedea trecând strada. Totul ar fi un „accident”, bineînțeles.

Balanță

Dacă o tratezi cu lipsă de respect și nu mai ai o limită din acest punct de vedere, Balanța nu va ezita să te facă victima unui mic accident. Având însă bun-simț, aceasta va sta alături de cei dragi ție să îți plângă de milă.

Scorpion

Dacă dragostea este cea care o duce în pragul disperării și suferinței, nativa acestei zodii este în stare să te îngroape de viu, iar asta cu propriile mâini. Dacă vrea să te facă să suferi pentru suferința pe care i-o provoci, o va face fără milă.

Săgetător

Mândria dusă la extrem este motivul pentru care un Săgetător și-ar bate fără milă adversarul. Își va folosi toată forța fizică, poate chiar de mai multe ori, dacă este cazul.

Capricorn

Partea financiară este cauza pentru care Capricornul ar ajunge să utilizeze, poate pentru prima oară în viață, o armă. Va părea un adevărat profesionist și va fi sigur pe sine.

Vărsător

Doar pentru a nu împărți cu nimeni ceea ce este al său, Vărsătorul ar apela la cel mai straniu scenariu dintr-un film de groază. Nici nu ai vrea să-i cunoști intențiile, cu siguranță nu ai mai închide un ochi noaptea…

Pești

De dragul obsesiilor ascunse de ochii lumii, nativul acestei zodii te-ar face să suferi fizic încetul cu încetul, lucru care i-ar provoca o adevărată plăcere. Ar fi bine să nu te afli prin preajmă în astfel de momente!

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies