Homecompatibilitate zodii Ce fac zodiile atunci când viața le dă lămâi

Ce fac zodiile atunci când viața le dă lămâi

autor Tudor Irina
Data publicării: Data actualizării: 1,7K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/02/Ce-fac-zodiile-atunci-cand-viata-le-da-lamai.jpeg

Viața este uneori foarte darnică, deși unele daruri sunt primite tocmai în cele mai nepotrivite momente.

Ea are un obicei vechi de a ne dărui lămâi, uneori mult prea multe. Un obicei destul de des întâlnit este de a ne întreba „Ce-ar face zodia x sau y dacă…?”. În cazul în care viața se gândește la nevoia de vitamina C a zodiilor, dăruindu-le lămâi, haideți să vedem cum ar reacționa fiecare dintre ele!

BERBEC

Berbecii sunt impulsivi, iar acesta nu este mereu un lucru negativ. Un nativ Berbec nu se lasă călcat în picioare, iar când viața este nedreaptă face ce face și răzbate cât ai zice „berbec”. Când viața îi dă lămâi, nu numai că o surprinde nefăcându-și limonadă, ba ajunge să le stoarcă direct în ochii celor care îl deranjează. Berbecul are tendința de a controla viața sa și, dacă se poate, viețile celor din jur. El le arată tuturor cine este șeful, iar în fața problemelor răzbate cu succes. Este cu adevărat satisfăcut atunci când își atinge obiectivele, făcând din imposibil posibil.

TAUR

Taurul este recunoscut pentru încăpățânarea sa unică în zodiac. Atunci când viața îi dă lămâi, el sfârșește primind întrebări despre modul în care le-a transformat în suc de portocale. Lui îi place să facă lucrurile în modul său, deoarece este o zodie care se dă bătută foarte rar. Practic, fiecare problemă pe care o întâmpină în drumul său este o șansă de a contempla la lucrurile cu adevărat importante. Când îi pasă, încăpățânarea sa caracteristică nu îi dă ocazia de a lăsa lucrurile așa cum sunt, ci face tot posibilul să ajungă unde și-a propus. Nu le dă celor din jur ocazia de a îi cunoaște mișcările, așadar pe toți îi va surprinde când în loc de limonadă vor vedea… suc de portocale!

GEMENI

Nativii Gemeni sunt o altă categorie de oameni cărora le place să fie șefii, însă, spre deosebire de confrații lor primăvăratici, aceștia aruncă în oamenii din jur cu… lămâi, dacă situația impune asta. Este posibil ca aceștia să fie puțin confuzi atunci când primesc sursele de vitamina C și chiar să se uite la ele cu mirare. Totuși, inteligența lor nativă îi luminează rapid. Mulți oameni îi bat la cap cu zeci de întrebări („Ce faci cu lămâile? Nu vrei să faci limonadă?”) Totuși, ei decid mai bine ce au de făcut și, dacă este nevoie, le folosesc pe post de arme pentru cei indiscreți.

RAC

Sensibilitatea Răcușorilor devine evidentă chiar și în situații aparent simple, atunci când viața le dă lămâi. Uneori aceștia și-ar dori să lase lămâile la locul lor până se strică, alteori le-ar arunca în sacoșele de cumpărături ale vecinului. Pentru că, în final, problemele trebuie rezolvate, Racul face ce face și sfârșește cu o limonadă proaspătă asortată cu un platou de fursecuri cu ciocolată. Empatia sa însă îl determină să împartă rețeta de limonadă și cu cei dragi, deoarece de cele mai multe ori se nimerește ca și ei să aibă câteva lămâi fără o destinație stabilă. Rezolvându-și problemele, Racul nu poate fi împăcat dacă nu îi ajută și pe cei din jur.

LEU

Când vine vorba despre Leu, ne gândim la o zodie care ar transforma orice neșansă într-o oportunitate de a investi în el însuși. Așadar, când viața îi oferă lămâi, el le transformă într-o limonadă minunată, indiferent dacă sunt mari, mici, tari sau zemoase. Modul de a opera cu problemele este unul unic, care s-ar putea dovedi de ajutor pentru cei din jur. Totuși, Leul are o mică doză de egoism, astfel că nu vinde rețeta unei limonade de succes dacă nu îi iese ceva de pe urma acestui schimb. Atâtă vreme cât și el, și beneficiarii rețetei de limonadă sunt mulțumiți, totul merge ca pe roate!

FECIOARĂ

Fecioara nu este expertă atunci când vine vorba de rezolvarea problemelor sau de limonadă. Atunci când viața îi oferă lămâi, ea începe să se lamenteze: „De ceee? De ce trebuie să primesc lămâi? Nu am nevoie de ele!”, lucru de înțeles, de altfel. Cine are nevoie de vicisitudini pe drumul către succes? Totuși, asta nu înseamnă că un nativ din Fecioară fuge atunci când i se dau lămâi. El încearcă să facă limonada perfectă, pentru că egalează dorința de perfecțiune, dar nu îi iese prea bine. De obicei, aceasta iese puțin cam prea amăruie, iar aici intră prietenii în joc. Cei dragi ai Fecioarei adaugă zahăr, ajungând astfel la rezultatul scontat. Nativul Fecioară are mare noroc de prieteni care îl ajută când este în impas!

BALANȚĂ

Dragi Balanțe, sunteți de apreciat, zău! Atunci când viața cea „darnică” îi dă lămâi unui nativ din zodia Balanță, el se uită frumos în ochii ei și îi spune „Dă-le-aici!”. Nu îi este frică de o provocare, dar va face lucrurile în modul său propriu, cu strălucire și inteligență. Când viața îi dă lămâi, provocarea nu este să facă cea mai bună limonadă, ci să arunce toate ingredientele și să le substituie cu ceva chiar mai bun. Astfel, cei din jur vor ajunge să se întrebe cum a reușit să obțină suc de portocale din lămâi, rămânând stupefiați atunci când Balanța fashion-istă va aduce și o cupă de șampanie în loc de garnitură, va sta picior peste picior și va încheia ziua în formă maximă, cu problemele rezolvate.

SCORPION

Dragă nativule din Scorpion, viața devine uneori atât de enervantă, că îți vine să o lași baltă și să pleci în lumea mare. Toți primim lămâi, toți avem necazuri și trebuie să ne hotărâm dacă facem limonadă sau nu cu ele, chiar dacă nu e o situație tocmai plăcută. Tu însă ai un mod aparte de a gestiona un kilogram de lămâi. Cumperi o sticlă de votcă și bei câte un pahar garnisit cu lămâi și cu zahăr pe margini. Nu este ca și cum ai face o limonadă, dar măcar scapi de probleme, nu? Ce-i drept, uneori chiar este nevoie să privești necazurile și din altă perspectivă, iar tu sigur știi asta!

SĂGETĂTOR

Arcașul zodiacului este o persoană care nu se lasă călcată în picioare nicicum, lucru pe care îl face și când primește lămâi de la viață. Asemeni oricărui om, Săgetătorului îi place să treacă prin viață fără să întâmpine probleme pe parcurs. Totuși, pentru că în viață nu putem trece ca frunza pe apă, cu toții primim lămâi luate dintr-un depozit en-gros. Săgetătorul le zdrobește cu mâinile goale, stropindu-i pe cei care îl enervează, pentru că nu îți spun lămâile ce să faci. Când oamenii îți fac probleme, le arăți cum te bucuri de viață și le sugerezi să facă la fel.

CAPRICORN

Când viața îți dă lămâi, nu contează cât de mari, de acre, de amare sau de multe sunt, că le mănânci așa cum le primești. Le decojești și le mănânci imediat ce le primești, ca să scapi de ele. Demnitatea și profesionalismul te ajută să scapi de probleme pe cât de repede apar. Problemele sunt prea insignifiante ca să te doboare, așa că le arăți cine este șeful, scăpând de ele într-un mod știut numai de tine, indiferent de cât de acre sau amare sunt. Le arăți astfel că ești nativ al unei zodii puternice, nelăsându-te călcat în picioare de nimeni.

VĂRSĂTOR

Vărsătorul nu este o zodie care să renunțe atât de ușor la un lucru mult dorit. Nativul acestei zodii nu îi permite vieții să îi dea lămâi fără să îi ceară ceva mai bun la schimb. Când îți pasă de ceva mult dorit, o să încerci să faci orice dacă asta înseamnă să îți atingi obiectivele. Încerci să transformi orice problemă într-o nouă lecție, în loc să fii doborât de presiunea ei. Totuși, în loc să fii egoist și să păstrezi roadele muncii numai pentru tine, preferi să le împarți cu prietenii tăi. Așadar, decât să faci limonadă din lămâi, mai bine faci un suc de portocale și îi servești pe toți cei dragi, deoarece atâta vreme cât ai reușit să faci un lucru nou, îți dorești să împarți rețeta cu toți apropiații…

PEȘTI

Viața nu îi uită nici pe nativii din Pești, cărora le oferă la fel de multe lămâi precum celorlalți. Totuși, din pricina sensibilității lor, Peștii se pot simți uneori destul de copleșiți de ele. Există atâtea rețete de limonadă și ei nu știu pe care să o aleagă. Totuși, până la urmă fac o limonadă, dar nu o nimeresc din prima încercare. Din următoarele încercări reușesc, dar, fiind atât de dulci, și limonada iese mult mai dulce decât ar trebui. Peștii au tendința de a trata cu un zâmbet problemele pe care le au, așadar limonada va fi dulce, băută dintr-un pahar cu umbreluță.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed