HomeHoroscopcompatibilitate zodii Ce frici au zodiile: Pentru Balanţe, frica de singurătate este cea mai mare

Ce frici au zodiile: Pentru Balanţe, frica de singurătate este cea mai mare

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,8K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/04/Ce-frici-au-zodiile.jpg

Nu există persoană pe  această lume care să poată spune că nu se teme de nimic, că nu are nicio fobie sau teamă care să o îngrozească. De aceea, este bine să ştim care sunt aceste frici, ce anume ne face să fim temători şi retraşi, pentru a putea apoi să găsim soluţii care să ne amelioreze starea şi să ne permită să ne bucurăm de viaţă în orice situaţie.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Singura frică a Berbecilor mai mare decât aceea de a pierde o luptă este de a pierde un prieten în acest conflict. Fiind o zodie a războiului, Berbecul se implică într-o luptă pentru că este mereu convins de victorie şi asta este în firea sa, iar când, la final, rămâne fără prieteni apropiaţi, îşi dă seama de greşeala făcută şi regretă tot ce a făcut.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Taurii sunt persoane care iubesc confortul şi armonia, iar frica lor cea mai mare ţine de pierderea stabilităţii financiare. Acesta este un adevărat coşmar pentru ei, iar numai gândul la acest viitor îi face să fie extrem de zgârciţi cu banii lor şi să economisească din ce în ce mai mult.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Gemenii sunt genul de fiinţe care îşi schimbă părerea de la un ceas la altul, nu au niciodată două opinii similare, care îşi modifică în mod constant comportamentul. Iar asta este extrem de greu de făcut atunci când un eveniment important apare în viaţa lor, de aceea frica de luarea unor decizii importante, de asumarea responsabilității și a hotărârilor este cea mai mare pentru ei.

Rac (22 iunie – 23 iulie)

Racii sunt persoane care îşi iubesc viaţa privată, spaţiul personal, casa şi au adevărate temeri atunci când se văd nevoiți să iasă din acest spaţiu protejat în lumea largă. Totuşi, o contradicţie în viaţa lor este aceea că, deşi iubesc siguranţa căminului lor, urăsc ideea de singurătate, de aceea au mereu nefericirea de a fi neînţeleşi de cei din jur.

Leu (24 iulie – 23 august)

Fiind niște indivizi cu un caracter puternic, născuţi pentru a conduce, cea mai mare teamă a Leilor este aceea de a fi ignoraţi, de a nu fi ascultaţi, de a nu li se acorda atenţia de care au atât de multă nevoie. Pentru că simt mereu că nu sunt apreciaţi la adevărata lor valoare, aceştia au tendinţa de a solicita public ceea ce au de spus în orice împrejurare, iar simpla idee că nu are cine să-i asculte le provoacă panică.

Fecioară (24 august – 23 septembrie)

Pentru că au mereu nevoie de ordine şi disciplină în toate aspectele vieţii lor, cea mai mare temere a Fecioarelor este legată de imperfecţiune, de posibilitatea de a se întâmpla lucruri neprevăzute, neplanificate şi cărora nu le pot face faţă. Cea mai mică urmă de dezorganizare în orice situaţie le poate provoca o adevărată tragedie acestora, iar ideea de spontaneitate este pentru ei ceva imposibil.

Balanţă (24 septembrie – 23 octombrie)

Pentru Balanţe, frica de singurătate este cea mai mare din viaţa lor. Firi sociabile, romantice, acestea au mereu nevoie de cineva care să le fie alături, să le ofere sprijin necondiţionat, iar simplul gând că acest lucru nu s-ar mai întâmpla le provoacă groază. Pur şi simplu nu pot funcţiona corect în singurătate, iar ataşamentul pentru partenerul de viaţă este vital pentru ei.

Scorpion (24 octombrie – 22 noiembrie)

Scorpionii sunt persoane complicate, interiorizate, complexe. Pentru că ţin foarte mult la propria libertate, nu sunt genul de persoane care se implică sentimental, de aceea angajamentul, jurămintele, promisiunile într-o relaţie îi sperie cel mai tare. Din această cauză, întâmpină dificultăţi în relaţiile pe care le stabilesc şi le este foarte greu să menţină legături de lungă durată.

Săgetător (23 noiembrie – 21 decembrie)

Săgetătorii sunt născuţi să fie liberi, să exploreze, să cunoască oameni şi lucruri noi. De aceea, cea mai mare frică a lor este aceea de a nu mai putea călători, de a rămâne închişi într-un singur loc o perioadă îndelungată, de a nu mai avea libertatea pe care o iubesc atât de mult. De aceea, nu stau mult timp într-un loc anume, nu leagă relaţii de durată şi nu se implică emoţional.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Persoane hiperactive, dependente uneori de muncă, Capricornii suferă cel mai mult la gândul eşecului, la ideea de a nu putea duce la bun sfârşit un proiect, de a nu reuşi în tot ceea ce şi-au propus. Frica aceasta ţine şi de faptul că, pentru ei, munca în orice formă este ca un fel de terapie, o modalitate prin care uită de problemele pe care le au, iar succesul unui proiect îi face fericiţi şi îi determină să muncească din ce în ce mai mult pentru a bate recorduri noi.

Vărsător (21 ianuarie – 19 februarie)

Vărsătorii îşi petrec viaţa evitând cu cea mai mare putere orice implică ataşamentul emoţional de ceilalţi, ideea de căsnicie, familie, legături care nu se pot rupe o viaţă întreagă. Fiind foarte originali şi expresivi, nu sunt adepţii niciunei gândiri „la modă”, nu fac niciodată lucruri pentru că „aşa trebuie” şi le este groază de posibilitatea de a fi încadraţi într-o anumită categorie, de orice fel. Reprezinta zodia ce are nevoie de libertate ca de aer, iar acest lucru îi face să urască orice ţine de reguli şi convenţional…

Peşti (20 februarie – 20 martie)

Peştii trăiesc într-o lume de basm şi pentru ei ar fi perfect dacă nu ar trebui să se maturizeze niciodată, de aceea cea mai mare teamă a lor este aceea de responsabilităţi, reguli şi îndatoriri. Fiind din naştere extrem de creativi şi expresivi, ei pur şi simplu nu pot face faţă problemelor de zi cu zi şi nu pot supravieţui într-o lume a constrângerilor de orice fel.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed